Yardımınızı esirgemeyin lütfen. SE X10 mini pro mu X8 mi yksa, Nokia 5800 mı tavsiye edersnz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
7Fun

7Fun

Üye
    Konu Sahibi
Yardımınızı esirgemeyin lütfen. SE X10 mini pro mu X8 mi yksa, Nokia 5800 mı tavsiye edersnz?
sizce bu söylediğim modeller nasıl dır + ları ve - leri nelerdir veya tavsiye etmek istediğiniz tlfnlar varsa lütfen sizi dinliyorum. şimdiden forum üyelerine konuyla ilgilendkleri için teskkr ediyorm. iyi forumlar.

harun22

harun22

Üye
5800'ı zaten elemelisin. Bunların arasından x8 benim tercihim olurdu.Bana göre +ları : kapasitif ekran, android işletim sistemi. -leri : 3" ekran

trecool

trecool

Üye
aralarında x8 en iyisi ama multitouch yok heralde tek eksiği bu olsa gerek ekranıda iyi

7Fun

7Fun

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar cvplarınız için tesekkürler ama x8 in kapasitif ekranı sağ olsun bataryayı su niyetine içiyor sizce bu durum - mi normal midir ? ve android sürümü hakkında bilginiz varmı? bn hç anlamam android den bu gece kafama takıldı :)

anılbaran

anılbaran

Üye
5800 al dicem gene herkes laf atcak

7Fun

7Fun

Üye
    Konu Sahibi
5800 al dicem gene herkes laf atcak
arkadasımda var o telefonu bayağı kullandım cok güzl bi telefn ama - yanı kalın ram ve işlemci hızı olarak beklentileri pek rasılayamayan bir cihaz. bu kişisel grüşüm tabiki cbın için teskkrler ayrıca kardesim.

7Fun

7Fun

Üye
    Konu Sahibi
Yani bu devirde 5800 a para verilir mi ?
neden verilmesin ki? beğenip alınmasa nokia hala üretmesdi bu tlfnu ;)
sen beğenmiyor yada teknolojisini eski buluyor olabilirsin ama hala iş görür :)

nonamex

Üye
neden verilmesin ki? beğenip alınmasa nokia hala üretmesdi bu tlfnu ;)sen beğenmiyor yada teknolojisini eski buluyor olabilirsin ama hala iş görür :)
Ekrani resistif, islemcisi ve rami dusuk , kalin , grafik islemcisi olmayan , yavas calisan o telefonun nesine 500 lira verilir merak ediyorum C6-01 bile 599 lira 10 kat daha iyi

• Beğen
Tepkiler: 7Fun
7Fun

7Fun

Üye
    Konu Sahibi
Ekrani resistif, islemcisi ve rami dusuk , kalin , grafik islemcisi olmayan , yavas calisan o telefonun nesine 500 lira verilir merak ediyorum C6-01 bile 599 lira 10 kat daha iyi
farkındayım biraz yukarıda belirttim zaten..
x8de de kapasitif ekran var ama multi touch yok sorunda burda eksiği olmayan bi tlfn yk. ipone 4 güneşte ekranı görünmüyo galaxy s2 öyle ısınıyorki sarjda kullanırsan resmen soba oluyor :) daha ne dim - ler bol onun donanımı diğerinin yazılımı eksik
bi tlfn firması 4 4 lük bi tel yapsın büyk ihtimalle kyamet kopar =)

61semih

61semih

Üye
neden verilmesin ki? beğenip alınmasa nokia hala üretmesdi bu tlfnu ;)
sen beğenmiyor yada teknolojisini eski buluyor olabilirsin ama hala iş görür :)
100 tl lık telefonlarda iş gorur

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Hepsi çöp bunların.O kadar kötüler ki,aralarından 5800'ı öneriyorum sana anla yani :kotu:
Bu fiyatlara yakın Gio var onu incele

• Beğen
Tepkiler: 61semih
61semih

61semih

Üye
gio kapasıtıf ıslemcısı guclu+gpu var ram yeterlı ekran parlaklıgı cok iyi android markette ıstemedıgın kadar oyun uygulama.daha ne olsun 450tl ye

7Fun

7Fun

Üye
    Konu Sahibi
cvbın için tskkurler.. multi touch yk dostum ve bn telefonlarımı dikdörtgen severim bunda ovallik var :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt