Yardımınızı BekLıyorum..:S

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

01yasin01

Üye
    Konu Sahibi
Yardımınızı BekLıyorum..:S
Benim Samsung d900i Model telefonum var.Ekran Simsiyah ' tı Acılmıyordu telefoncuya götürdüm yaptırdım telefona ciddi bi hasar vermedim yada yere falan düşmedi hiç bişey olmadı tekrardan aynı sorun var telefonu yaptıralı 2 hafta falan oldu ne yapmam gerek telefonu ne yapayım yada Telefoncuyla mı konuşayım Yorumlarınızı beklıyorum..:S

talha1996gs

talha1996gs

Üye
öncelikle garantisi varsa garantiye gönder tabi kullanıcı hatası değilse.. belkide telefoncu tamamen hasarı tamir edememiştir başka bi telefoncuya da götürebilirsin

emrepreston

emrepreston

Üye
Bencede en mantıklı yol garantiye göndermektir arkadaşım.. ama garanti yoksa yada kullanım hatasından kaynaklanan bi neden olduğunu düşünüyorsan format atabilirsin..

talha1996gs

talha1996gs

Üye
Bencede en mantıklı yol garantiye göndermektir arkadaşım.. ama garanti yoksa yada kullanım hatasından kaynaklanan bi neden olduğunu düşünüyorsan format atabilirsin..

güzel kardeşim böyle bi soruna format atılmaz atamassın zaten

emrepreston

emrepreston

Üye
güzel kardeşim böyle bi soruna format atılmaz atamassın zaten

evet arkadaşım düşünce doğru geldi bi an :D özür dilerim yanlış yönlendirdiğim için.. Telefoncuya tekrar götürüp , kısa bi sürede olsa açıldığı zaman format atmak olabilir mi o zaman ?

_düzceli_81

_düzceli_81

Üye
:ssss

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...