yardımınıza ihtiyacım var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mcnpl4

mcnpl4

Üye
    Konu Sahibi
yardımınıza ihtiyacım var

galaxy sl i 9003 bu romu kurmak istiyorum ama beceremedim yardımcı olur musunuz stres yaptım baya denedim ama samsung yazısında kalıyo çılmıyo şuan orjinal 2.3.6 dayım

PriZm

PriZm

Üye
romu kurduktan sonramı samsung yazısında kaldı yoksa orjinal romu kurduktan sonramı kaldı?

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
benim verdiğim link yanlız baştan uyarıyim garanti gidiyo :D

İlk önce cwm yi yükle
Sonra ful wipe yap
Nandroid Backup tan yedek al
Zip i yükle
Sonra da gapps leri yükle

mcnpl4

mcnpl4

Üye
    Konu Sahibi
romu kurduktan sonra samsun ve galaxy yazan ilk ekranda kalıyo. mecbur orjinale döndüm şuan açık ama o cm9 modu yüklemek istiyorum

- - - Eklendi - - -

garanti kaç kez gitti sıkıntı yok da nandroid ne bilmiyorum öyle bi işlem yapmadım

PriZm

PriZm

Üye
romu kurduktan sonra samsun ve galaxy yazan ilk ekranda kalıyo. mecbur orjinale döndüm şuan açık ama o cm9 modu yüklemek istiyorum

- - - Eklendi - - -

garanti kaç kez gitti sıkıntı yok da nandroid ne bilmiyorum öyle bi işlem yapmadım
odinden telefonu rootladın değilmi? veya clockworkmod attın?

mcnpl4

mcnpl4

Üye
    Konu Sahibi
clockworkmod attım evet

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
wipe data yaptınmı

mcnpl4

mcnpl4

Üye
    Konu Sahibi
cwm attım odinle sonra recovery modu açtım wipe menüsünden wipe datalı bişeyi seçtim sonra da wipe cache bunlardan sonra geri gelip instal zip from sd card felan yükledim romu

PriZm

PriZm

Üye
ali şimdi galaxy s in ics kernel ini galaxy player a atsam nolur ;)
cihaz açılmaz :D

- - - Eklendi - - -

cwm attım odinle sonra recovery modu açtım wipe menüsünden wipe datalı bişeyi seçtim sonra da wipe cache bunlardan sonra geri gelip instal zip from sd card felan yükledim romu
ve bundan sonra telefon açılmıyormu?

romu yükledikten sonra data wipe yapma bazı romlar uyumsuzluk yapıyor.
romu yükledikten sonra gir cwm ye wipe cache ve dalvik cache yap ardından romu hafıza kartından yine yükle.açılması lazım.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
    Konu Sahibi
dnicem şimdi

- - - Eklendi - - -

şuan dikey pembe üç beş kalın çizgi var artık nolursa hayırlısı:D

- - - Eklendi - - -

öyle kaldı pili mi çıkarsam

- - - Eklendi - - -

basladigim yerdeyim. Orjinal 2.3.6

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
bi dur söylemeyi unuttum remics romu herzaman açılırken samsung yazısı 3 dakika falan kaldıktan sonra boot animasyonu geliyodu en başta yanlış bişey yapmamışsın

mcnpl4

mcnpl4

Üye
    Konu Sahibi
samsung yazisi derken ilk galaxs s i9003 ve altinda samsung yazan kisim cikiyo ve orda kaliyo sadece yanip sonen samsung yazan kisma gecmiyo baya bi beklemistim. Biseyde sorun var ama nerde bilmiyorum.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
samsung yazisi derken ilk galaxs s i9003 ve altinda samsung yazan kisim cikiyo ve orda kaliyo sadece yanip sonen samsung yazan kisma gecmiyo baya bi beklemistim. Biseyde sorun var ama nerde bilmiyorum.
ne kadar bekledin

mcnpl4

mcnpl4

Üye
    Konu Sahibi
10 dakka beklediğim bile oldu. şuan bi dnedim son sürümle yine aynı hata var bi yerde adım adım anlatabilir misin? odin1.8 cwm5.0.2.8 var rom işlemini yapıyorum sonuç yok

klongs

klongs

Üye
odin 1.85 i dene

mcnpl4

mcnpl4

Üye
    Konu Sahibi
şimdi farkettim 1.85miş zaten. ben 2.3.6 üzerine kuruyorum ondan kaynaklı bi sorun olabilir mi acaba

klongs

klongs

Üye
​sanmıyorum

PriZm

PriZm

Üye
Romun üzerine şunu cwm den yüklemeyi dene bakalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...