.Behzat Ç.
Üye
Yardımınız gerekli
Evveeeet arkadaşlar gene ben geldim 
2 Gün evvel bu tüfeği almıştım ama tüfek çok ağır yani tepmesi falan yok ama ağır işte atış yapsam 5-10 atış sonrası yorar beni ayakta desteksiz atış yapamam yani. tüfeğin özelliklerinde tüfeğin ağırlığı 4100 gram
(9 lbs) yazıyor.
Bunu rahat kullanabilmek için kollarımı geliştirmem lazım. Bende dambıl var ama hangi şekilde kullanmalıyım sizce? Yardımınızı bekliyorum.
Dambıllar,
[/URL][/IMG]
Şekil1
[/URL][/IMG]
Şekil2
[/URL][/IMG]
2şekildeki gibi yaparsam çift elle kaldırcam 3.şekildeki gibi olursa tek tek kaldırıcam yani bi onla bi bunla
- - - Eklendi - - -
Benim patikler gene çıkmış ya

2 Gün evvel bu tüfeği almıştım ama tüfek çok ağır yani tepmesi falan yok ama ağır işte atış yapsam 5-10 atış sonrası yorar beni ayakta desteksiz atış yapamam yani. tüfeğin özelliklerinde tüfeğin ağırlığı 4100 gram
(9 lbs) yazıyor.
Bunu rahat kullanabilmek için kollarımı geliştirmem lazım. Bende dambıl var ama hangi şekilde kullanmalıyım sizce? Yardımınızı bekliyorum.
Dambıllar,
[/URL][/IMG]
Şekil1
[/URL][/IMG]
Şekil2
[/URL][/IMG]
2şekildeki gibi yaparsam çift elle kaldırcam 3.şekildeki gibi olursa tek tek kaldırıcam yani bi onla bi bunla

- - - Eklendi - - -
Benim patikler gene çıkmış ya

Ben öyle yapıyorum çok iyi geliyor..Tabii güçlendikçe artıracaksın
bu hobi
öncelikle gücüne göre ayarlaman gerekli örneğin arka kol yapıyorsun diyelim zorlamanın alakası yok kas öyle yapılmaz atıyorum setleri 10'lumu yapıyorsun 7–8'den sonra hafif bir acı verse yeter çok ağır kaldırarak kas yapılmaz güçlenilmez örneğin düz dambıl çekiyorsun dirsekler yapışık 10 kiloda çok zorlanıyorsun ama 25 tane yapıyorsun onu yapacağına 7 kiloda 50 tane yap daha iyi kasın ne kadar zorladığın değil ne kadar çalıştırdığın önemli