Yardımınız gerekli

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
    Konu Sahibi
Yardımınız gerekli
Evveeeet arkadaşlar gene ben geldim (h)

2 Gün evvel bu tüfeği almıştım ama tüfek çok ağır yani tepmesi falan yok ama ağır işte atış yapsam 5-10 atış sonrası yorar beni ayakta desteksiz atış yapamam yani. tüfeğin özelliklerinde tüfeğin ağırlığı 4100 gram
(9 lbs) yazıyor.

Bunu rahat kullanabilmek için kollarımı geliştirmem lazım. Bende dambıl var ama hangi şekilde kullanmalıyım sizce? Yardımınızı bekliyorum.

Dambıllar,
[/URL][/IMG]

Şekil1
[/URL][/IMG]

Şekil2
[/URL][/IMG]

2şekildeki gibi yaparsam çift elle kaldırcam 3.şekildeki gibi olursa tek tek kaldırıcam yani bi onla bi bunla :D

- - - Eklendi - - -

Benim patikler gene çıkmış ya :D

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
mevzu olursa ilk çağırılcak kişi belli oldu :D

MasteLaa

MasteLaa

Üye
3 veya 5 kilodan 4 set halinde 30 saniye 12 şer lik setler ile kaldır :) Ben öyle yapıyorum çok iyi geliyor..Tabii güçlendikçe artıracaksın :) Ama kolunda ağrı olmadan kasların da gelişmez..Bunun yanında yediklerine dikkat et iyi bak.. :) 4*12 30 sn dinlenme şeklinde yap..Ama düzenli yap giderek artır kısacası :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Benim setten var sende de :ehe öncelikle gücüne göre ayarlaman gerekli örneğin arka kol yapıyorsun diyelim zorlamanın alakası yok kas öyle yapılmaz atıyorum setleri 10'lumu yapıyorsun 7–8'den sonra hafif bir acı verse yeter çok ağır kaldırarak kas yapılmaz güçlenilmez örneğin düz dambıl çekiyorsun dirsekler yapışık 10 kiloda çok zorlanıyorsun ama 25 tane yapıyorsun onu yapacağına 7 kiloda 50 tane yap daha iyi kasın ne kadar zorladığın değil ne kadar çalıştırdığın önemli

maxirabit

maxirabit

Üye
Kuş vurmak için kol kası yapanıda,seni gördüm:d:

maxirabit

maxirabit

Üye
kuş vurmak için değil be abi tüfek çok ağır :D

ilk günlerde tozlanmasın diye üstünde ki toz zerresini bile üflersin ama yere düşsün yada çizilsin o zaman gözün görmez yerden yere atarsın:D Susturuculuda olsa kuş her türlü görüp hissediyor,çünkü o üstte sen altta:D

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
    Konu Sahibi
üstte altta olayını kavrayamadım :AS:DASD:

abi o teklonojik namuyu sen bile duymazsın :D ağzımla ufak bi kağıt parçasını ıslattım namunun ucuna koydum koçugun tekının bacagına sıktım morardı kanadı bırazcık :D korktum bise olcak diye :D :D

maxirabit

maxirabit

Üye
üstte altta olayını kavrayamadım :AS:DASD:

abi o teklonojik namuyu sen bile duymazsın :D ağzımla ufak bi kağıt parçasını ıslattım namunun ucuna koydum koçugun tekının bacagına sıktım morardı kanadı bırazcık :D korktum bise olcak diye :D :D
Kuş vuramıyorum,bağri insan mı avlıyayım dedin:d:

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
    Konu Sahibi
kum torbasına sıkarım evde çok var :D

maxirabit

maxirabit

Üye
kum torbasına sıkarım evde çok var :D
Tabi kum torbasına sıkıp çıplak elle kum torbasına yumruk atta,sonun hastanede bitsin:D
Delinince tamir edilsede iş görmez biliyorsun değil mi,yırtıldımı gerisi gelir zaten:D

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
[video=youtube;1KAkDdKrITc]http://www.youtube.com/watch?v=1KAkDdKrITc[/video]

Preloader

Preloader

Üye
muhhhhahahaha :d: silah için kas çalışanını ilk defa görüyorum.Bu arada hayırlı olsun benim tüfeğe benziyor ama benimki fişekli....

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
    Konu Sahibi

Tabi kum torbasına sıkıp çıplak elle kum torbasına yumruk atta,sonun hastanede bitsin:D
Delinince tamir edilsede iş görmez biliyorsun değil mi,yırtıldımı gerisi gelir zaten:D

çıplak ellede vuruyorum kum torbasına hatta geçen çok kızdım duvarı yumrukladım parmaklarımı zedeledim. kırılsa yandıydım :)

- - - Eklendi - - -

muhhhhahahaha :d: silah için kas çalışanını ilk defa görüyorum.Bu arada hayırlı olsun benim tüfeğe benziyor ama benimki fişekli....

hocam öyle diyon ama hafif değil tüfek :D

- - - Eklendi - - -

[video=youtube;1KAkDdKrITc]http://www.youtube.com/watch?v=1KAkDdKrITc[/video]

sendemi brütüs :@

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...