Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yardımınız gerekiyor çok acil msn ile ilgili
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bumbum15
Üye
Konu Sahibi
Yardımınız gerekiyor çok acil msn ile ilgili
yha ben avea yım vadafona geçicem arkadaşınkiyle denedim bnde kanka msn var ama giremiyorum bunu nasıl yapıcam ayar felan gerekiyor mu telefon samsung star wifi lütfen yardım edin çok acil
izmirligenc
Üye
Sen simdi aveasin ve vodafon olmaya mi karar verdin hattini degisiyorsun msn de bi ayar gerekmez vdafon gprs yada 3G ayarlarini yapman gerekecek i.nete girebilmen icin
ilo53
Üye
Arkdşlr kanka msn ebuddy we opera qibi progrmlarda erisim noktasını turkcell internet secerek girebilirsnz.
aryscat
Üye
Hattı taşıdıktan sonra yeni bir erişim noktası tanımla. Ismini internet yap. Apn yazan yere internet yaz. Veya müşteri hizmetlerinden"vodafone internet" ayarlarını iste.
bn bugün geçtim vadafona telde şuan kanka msn yüklü bunla girebilmem için bi ayar gerekiyormu ve nasıl bir internet tarifesi almalıyım ve msn bilmiyorum işte bunları soruyorum ilginize teşekkürler
izmirligenc
Üye
wifi den denedin mi hic wifi ayarlarini yaptin mi nete baglaniyormusun sen msn yi internet paketi ile mi kullanmak istiyorsun
bumbum15
Üye
Konu Sahibi
bn msn yi internet paketi ile kullanmak istiyorum nasıl olcak yardım edersen çok iyi olur şimdiden teşekkürler
hangi paket uygun biliyomusun
izmirligenc
Üye
El ile yapmak için:
Telefonunuzdaki menüye göre yeni bağlantı/erişim noktası oluşturun
Daha sonra gelen ekranda aşağıdaki ayarları yapıyoruz
Bağlantı İsmi: VODAFONE GPRS Veri Taşıyıcı: Gprs Erişim Noktası: internet Kulanıcı İsmi: vodafone Şifre Sorma: evet Şifre: vodafone Doğrulama: Güvenli Telefonun IP adresi: Otomatik yap kayit et