Yardımcı olur musunuz? Yeni bir modelle ilgili sorum var!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

melis_a

Üye
    Konu Sahibi
Yardımcı olur musunuz? Yeni bir modelle ilgili sorum var!
HErkese selam,
Bugün Facebook'ta General Mobile'ın yeni telefonunu gördüm. Çift sim kart ve wifi yazmışlar. Piyasaya çıktı? Çıkmadıysa ne zaman çıkar? Fiyatı ne? Bilen var mı?

Kefelon

Üye
ya kardeşim bi film izledim canavar vardı adı ne diye soruyo gibi olmuşsun :d: modelini yazsan bizi bilgilendirsen genral mobile ın dediğin özellikli telefonu br sürü var :bilmm

melis_a

Üye
    Konu Sahibi
ya çok pardon. Q4müş modelin adı. hala çıkmadı galiba ama özelliklerini de bilmiyorum işletim sistemi falan ne bunun?

Ocean258

Ocean258

Üye
guzel telefon ama senın beklentın ne telefondan nesının ıyı olmasını ıstıyorsun mesala? bıde fıyat aralıgın ne?

melis_a

Üye
    Konu Sahibi
500e kadar çıkabilirim ama yine de 500ün altında olması tercihim. ben internete girsin adam gibi istiyorum. bi de 2 hattım var ayrı ayrı telefon taşımaktan çok sıkıldım. ama emin de olamadım işte.

Elektr0

Elektr0

Üye
Normal bir telefon işletim sistemi java tabanLı gördüğüm kadarıyLa .jar uzantıLı uygulama felan çalıştırır büyük ihtimalle...çift sim desketliyor... fiyatıda uygun olur bu cihazın...ama günümüzün gerisinde kalan bir telefon Zaman Akıllı Telefon zaman'ı :pro:

melis_a

Üye
    Konu Sahibi
haklı olabilirsin aslında. ama yine de özellikleri açıklanana kadar beklesem mi diye düşünüyorum? o zaman daha sağlıklı yorumlar yapılabilir belki. ne dersin?

Elektr0

Elektr0

Üye
haklı olabilirsin aslında. ama yine de özellikleri açıklanana kadar beklesem mi diye düşünüyorum? o zaman daha sağlıklı yorumlar yapılabilir belki. ne dersin?

bak burdan özelliklerine...ben kendimden örnek vereyim bu telefonu almazdım dedim ya zman Artık AkıllıTelefon zamanı .. senin max fiyat nedir...Bir akıllı telefon bulalım sana...:oke:

melis_a

Üye
    Konu Sahibi
valla 500e kadar çıkabilriim herhalde. ama dediğim gibi 2 telefon taşımaktan çok sıkıldım artık. böyle bir telefon daha pratik olmaz mı?

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
atmaca508

atmaca508

Üye
boşver çift hattı artık nokia al derim

melis_a

Üye
    Konu Sahibi
uff çok kararsızım. bi de yarışma yapcaklarmış. ödül q4müş. şansımı denesem mi acaba? :)

• Beğen
atmaca508

atmaca508

Üye
den dene

Elektr0

Elektr0

Üye
valla 500e kadar çıkabilriim herhalde. ama dediğim gibi 2 telefon taşımaktan çok sıkıldım artık. böyle bir telefon daha pratik olmaz mı?

Sen kararını vermişsin ama çift hat özelligi olan bilindik markalara bakmanı tavsiye ederim samsung gibi...

melis_a

Üye
    Konu Sahibi
peki servis açısından hangisi daha iyidir acaba?

Elektr0

Elektr0

Üye

melis_a

Üye
    Konu Sahibi
çok kararsızım ama şu anda. ben en iyisi telefonun piyasaya çıkmasını beklim. sonra gidip görürüm bayide, karşılaştırır, kararımı veririm. çok teşekkür ederim yardımların için :)

• Beğen
Elektr0

Elektr0

Üye
çok kararsızım ama şu anda. ben en iyisi telefonun piyasaya çıkmasını beklim. sonra gidip görürüm bayide, karşılaştırır, kararımı veririm. çok teşekkür ederim yardımların için :)

:anlas::rica:

frag1

Üye
slm general mobil Q4 aldım galiba java script özelliği yok internet videolarını açmıyor flas player nasıl yükleyebilirim lütfen yardım internetten video izleyemiyorum lütfen yardım edin

----------Eklendi @ 19:07:47 ---------- Yazıldı @ 19:01:07 ----------

slm general mobil Q 4aldım galiba java script özelliği yok internetten video izlemek istiyorum flas playeri nasıl kurucam kütfen yardım edin çok araştırdım bulamadım yardım edin lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt