Yardımcı olabilir misiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

irlandali

Üye
    Konu Sahibi
Yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba öncelikle mod. konuyu galaxy s3 başlığına yönlendirmezsen sevinirim. Çünkü oraya hava atmak için girip saçma sapan yorumlarla vakit harcayan insanlarla dolu.

Galaxy s3 kullanıyorum alalı 1 ay oldu. Telefonuma 1 güncelleme geldi onuda yaptım 4.0.4 oldu ancak çoğu galaxy s3 kullanan arkadaşlarıma gelen yenilik bana gelmedi. Üst paneli aşağa çektiğimizde telefonun ekran parlaklığını açıp kapama sekmesi bende yok. Arkadaşlarımda ana bant sürümünü tam hatırlamıyorum ama Sonu FB li benimkisi I9300NELF1 acaba fabrika ayarlarına dönsem sonra tekrar güncelleştirsem düzelir mi? veya başka bir yol var mı..

Ayrıca telefonunun hizmet durumu serviste gözüküyor ve cehiz durumu değiştirildi yazıyor diğer arkadaşlarımda normal yazarken. Telefonu sıfır aldım ve rootlamadım.

Diğer sorunum ise kamera. Kamerayla bir noktaya odaklandığımda ekranda çekmeden önce çok net ve tüm renkler canlı ancak çektikten sonra gerçekten can sıkıcı bir durumda soluk renkler ve netliğide oldukca düşük ilk aldığımda böyle değildi. Diğer galaxy s3lerde karşılaştırdım gerçekten benim telefon onlara göre çok soluk. Bunun nedenini ön cama kaplattırdığım mat ekran koruyucusu diyorlar ama sanmıyorum. Bunun içinde yardımcı olursanız sevinirim..

Bugün bir arama geldi tam cevaplayacaktım ekran karardı bildiğiniz dondu güç kaynağına basılı tutup kapatıp tekrar açtım düzeldi 3-4 saat sonra aynı şeyi tekrarladı tekrar düzeldi şimdi bir sorun yok nedeni ne olabilir?

Ayrıca bende fizy çalışmıyordu açar açmaz logine tıkladığımda açılan sekme tekrar kapanıyordu fizy mail attım ve sorunu çözdüler geliştirici özelliklerde etkinlikleri saklama butonunu kapatın düzelecek.

Şimdiden teşekkürler

- - - Eklendi - - -

Çözümü olmayan bir sorun yaşayan bir ben mi varım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt