burakkk97
Üye
[Yardımcı Bilgi] Whatsapp ile dosya gönderme
Değerli Maxicep üyeleri;
Bu yazımda size Whatsapp uygulaması üzerinden her türlü dosya göndermenin yolunu anlatacağım. Üstelik buna (.sis),(.sisx) ve (.wgz) de dahil. İlk olarak Whatsapp ile tanışmamış arkadaşlarımız Sensation'ın (tekrar
) açtığı konudan son sürüm Whatsapp uygulamasını edinin. Buyrun link http://www.maxicep.com/symbian-3-so...s60v3-s-1-s-3-signed-resmi-turkce-667968.html Şimdi sıra dosya gönderimini anlatmaya geldi. Dosya yöneticisinden gönderilecek dosyanın uzantısını noktaya kadar silip mp3 yazıyoruz. Dosyanın adının son hali xxxxx.mp3 olduysa işlem tamamdır. Şimdi dosyanın üzerine basılı tutup "Gönder" diyoruz. Ve gelen seçenekler arasından "Via Whatsapp" diyoruz. Göndereceğimiz kişiyi de seçtikten sonra ilk adım bitti. Sırada ikinci adım var. Alan kişi E:\Ses dosyaları\Whatsapp yolunu izliyor ve son dosyanın uzantısını tekrar eski haline getiriyor. Dosyanız hazır!
Yorum yapanlara şimdiden
Ayrıca denemelerimde yardımcı olan @ahmettt1903'e de ayrıca
Soru(n)larınızı bekliyorum...
ALINTI DEĞİLDİR!!!
Arkadaşlar aynı yöntem bluetooth'ta da işe yarıyor
Bu yazımda size Whatsapp uygulaması üzerinden her türlü dosya göndermenin yolunu anlatacağım. Üstelik buna (.sis),(.sisx) ve (.wgz) de dahil. İlk olarak Whatsapp ile tanışmamış arkadaşlarımız Sensation'ın (tekrar
) açtığı konudan son sürüm Whatsapp uygulamasını edinin. Buyrun link http://www.maxicep.com/symbian-3-so...s60v3-s-1-s-3-signed-resmi-turkce-667968.html Şimdi sıra dosya gönderimini anlatmaya geldi. Dosya yöneticisinden gönderilecek dosyanın uzantısını noktaya kadar silip mp3 yazıyoruz. Dosyanın adının son hali xxxxx.mp3 olduysa işlem tamamdır. Şimdi dosyanın üzerine basılı tutup "Gönder" diyoruz. Ve gelen seçenekler arasından "Via Whatsapp" diyoruz. Göndereceğimiz kişiyi de seçtikten sonra ilk adım bitti. Sırada ikinci adım var. Alan kişi E:\Ses dosyaları\Whatsapp yolunu izliyor ve son dosyanın uzantısını tekrar eski haline getiriyor. Dosyanız hazır!Yorum yapanlara şimdiden
Ayrıca denemelerimde yardımcı olan @ahmettt1903'e de ayrıca

Soru(n)larınızı bekliyorum...
ALINTI DEĞİLDİR!!!
Arkadaşlar aynı yöntem bluetooth'ta da işe yarıyor

faydalı olduysak ne mutlu