Yardımcı 0lun lütfennn

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lareina

lareina

Üye
    Konu Sahibi
Yardımcı 0lun lütfennn
ARKADAŞLAR YAKLAŞIK 1.5 SENEDİR İPH0NE KULLANIY0RUM VE ANLAMADIĞIM BİR NEDENDEN D0LAYI K0NT0RUM ATIY0...HATTIMIN HİÇBİR YERE ÜYELİĞİ 0LMADIĞI TAKTİRDE K0NT0RLER KENDİLİĞİNDEN ATIY0...İNTERNETE EVDEKİ KABL0SUZ BAĞLANTIDAN BAĞLANIY0RUM.... TLFNA HİÇ D0KUNMADIĞIM HALDE KNTLER KURUŞ KURUŞ ATMAYA BAŞLIY0 3G Yİ KAPADIM WİRELLESİ KAPADIM AMA YİNEDE K0NT0R ATMAYA DEWAM EDİY0 NE YAPMAM GEREKİR BUNUN S0RUNU NEDİR BANA LÜTFEN YARDIMCI 0LURMUSUNUZ:ağlarım::ağlarım:

atakax

atakax

Üye
facebook msn hep kontor yer internete bağlanıp 3g yi değil hücresel veriyi kapatmanız lazım

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
3g kapalı olabilir edge acıktır şebeke cubugunun yanında E yazıyorsa internet vardır telefonun bazı pprogramları otomatik internete bağlanır hatının muş hiz ara tum internet baglantılarını kesinler

maktama

maktama

Üye
internete şebeke üzerinden bağlantınızı kapatmak istiyorsanız basit bir yöntemi var.
Ayarlar-genel-ağ-hücresel veri ağı na girin. Burda Baştaki Hücresel veri ksımında APN kısmı karşısındaki ismi değiştirin ve çıkın.Artık telefonunuz GSMden internete bağlanmaz.
Örnek: Ben turkcell kullanıyorum ve benimkini "internet" 'den "internetasdsa" olarak değiştirdim.
Girmek istersem eklediğim harfleri silmem yeterli oluyor.

atakax

atakax

Üye
internete şebeke üzerinden bağlantınızı kapatmak istiyorsanız basit bir yöntemi var.
Ayarlar-genel-ağ-hücresel veri ağı na girin. Burda Baştaki Hücresel veri ksımında APN kısmı karşısındaki ismi değiştirin ve çıkın.Artık telefonunuz GSMden internete bağlanmaz.
Örnek: Ben turkcell kullanıyorum ve benimkini "internet" 'den "internetasdsa" olarak değiştirdim.
Girmek istersem eklediğim harfleri silmem yeterli oluyor.

direk cellular data yı kapasak hiç uğrasmadan :D:D

maktama

maktama

Üye
direk cellular data yı kapasak hiç uğrasmadan :D:D

Siz öyle yapın, bana data akışı gerekli oluyor acil durumlarda, ayda yılda 1 kez bile olsa...
Cellular datayı abone merkezine gidip kapattırıyorsunuz sanırım(internet sitesinden kapatılıyor mu bilmiyorum), müşteri hizmetleriyle uğraşmak ise benim ömrümden alıyor,ve bu hiç de en basit yolu değil. Elinizin altındaki alette ayarları değiştirmek için 3-5 tıklama yapacakken... bence data iptaline gerek yok, ama tercih sizin... Ben yaklaşık 8 aydır böyle kulanıyorum, sorun yok.

lareina

lareina

Üye
    Konu Sahibi
Apn kısmında iphone yazmakta hemen altında kullanıcı adı vodaf0ne onunda altında vodaf0n tekrardan yazıyo...şimdi sizin apn yazılığı yerde şebeke adı yazıyo ama benimkinde tlfnun markası şimdi ne yapmalıyım :(

--------------- Ekleme ---------------

[sıze=3]apn karşısına istediğimi yazabilirmiyim mesela atıy0rum kendi ismimi yazabilirmiyim s0run 0lur mu? Ve internete kapanacakmıdır? Sadece wirelless bağlantısı yapılsın istiy0rum 0nun dışında başka yerden internete girişini istemiy0rum...sizin yönteminiz bu d0ğrultudamıdır?[/sıze]

Tlfnu ilk kullandığım zamanlar içinde hiçbir pr0gram yüklü 0lmadığı halde k0nt0r atmaya dewam ediy0rdu...msn face bunları bu ay yükledim ve her zamanki gibi k0nt0r yine kendiliğinden atamay başladı yani pr0gram 0lsada 0lmasada k0nt0r atmaya dewam ediy0...yaşadığım yerde bunları anlayacak bana yardımcı 0labilecek servis y0k malesef 1.5 senedir böyle idare ediy0rum

maktama

maktama

Üye
Apn kısmında iphone yazmakta hemen altında kullanıcı adı vodaf0ne onunda altında vodaf0n tekrardan yazıyo...şimdi sizin apn yazılığı yerde şebeke adı yazıyo ama benimkinde tlfnun markası şimdi ne yapmalıyım :(

[sıze=3]apn karşısına istediğimi yazabilirmiyim mesela atıy0rum kendi ismimi yazabilirmiyim s0run 0lur mu? Ve internete kapanacakmıdır? Sadece wirelless bağlantısı yapılsın istiy0rum 0nun dışında başka yerden internete girişini istemiy0rum...sizin yönteminiz bu d0ğrultudamıdır?[/sıze]

Tlfnu ilk kullandığım zamanlar içinde hiçbir pr0gram yüklü 0lmadığı halde k0nt0r atmaya dewam ediy0rdu...msn face bunları bu ay yükledim ve her zamanki gibi k0nt0r yine kendiliğinden atamay başladı yani pr0gram 0lsada 0lmasada k0nt0r atmaya dewam ediy0...yaşadığım yerde bunları anlayacak bana yardımcı 0labilecek servis y0k malesef 1.5 senedir böyle idare ediy0rum

Olay APN karşısına ne yazdığınız değil, orjinal yazılmış olanı değiştirmek. Yani kendi isminizi yazın, arkadaşlarınızınkini yazın... :D Olayın mantığı "kullanıcı adı ve şifre" mantığı. Siz kullanıcı adını değiştirince artık GSM şebekesi üzerinden bağlantı yapamaz kullanıcı adınız yanlış olduğu için. Aynı şekilde kodlari de değiştirebilirsiniz. Ya da silebilirsinz ama gerekli olduğunda tekrar yazmanktansa ayarları değiştirmek daha kolay geliyor bana.

Sizde bağşantı adı "iphone" imiş, iphone5 yapın meselaa, kullanıcı adını ve parolayı da değiştirin vodaf0ne imiş, vodaf0ne5 yapın meselaa.

Altta MMS kısmındakileri değiştirmeyin, o ayarlar multimedia mesaj atmak için.
Bir de arada bir kontrol edin, ağ ayarlarınızı sıfırlarsanız ya da bilgisayardan restore ederseniz telefonu eski orjinal ayarlarına geri dönebilir. Aklınızda bulunsun. Anlattıklarımı tekrar yapmayı unutmayın ozaman.

Bu arada MSN', bu ay yükledim demişsiniz, eğer msnden signout ile çıkmazsanız arka planda çalışmaya devam eder, yani sadece telefondaki menu tuşuna basarak msn'den çıkarsanız msn kapanmaz, sizi "dışarıda" olarak gösterir ve arkada çalışmaya devam eder.

lareina

lareina

Üye
    Konu Sahibi
apn -kulanıcı adı-parola bunlarıda değiştirdim ve hala kuruşlar gitmeye dewam ediyo...msn'ye gelince söylediğiniz msn programını indirmiştim açık kaldığı için silip başka versiyon yükledim onda çıkış yapabiliyorum ve ayrı yetten dün söylediğiniz uygulamaları yaparken msn-facebook-vs.. gibi programlarıda sildim ama hala kuruşlar eksiliyo....2-3 dakikada bir kullanım miktarı-kullanım tutarı mesajı geliyo oparatörden...bu telefonun başka bi sorunu var sanki söylediğiniz yöntemde bi işe yaramadı

Utku

Utku

Üye
sim kartını çıkar başka bir iphone tak gidiyor mu gitmiyor mu anlarız

maktama

maktama

Üye
Ben halt yemişim, data bağlantısını kapattır diyen Atakax arkadaş haklıymış:D
Sizin için en rahatı data hattını kapattırmanız.
Atakax arkadaşa burdan selam ve özür. :)))

lareina

lareina

Üye
    Konu Sahibi
onu da denedim yine gidiyo tlfda problem

peki datayı nasıl kapatabilirim :( bu konuda yardımcı olsanız

atakax

atakax

Üye
Ben halt yemişim, data bağlantısını kapattır diyen Atakax arkadaş haklıymış:D
Sizin için en rahatı data hattını kapattırmanız.
Atakax arkadaşa burdan selam ve özür. :)))

:D aleyküm selam özür dilemene gerek yok arkadasım senin yol uğrastırır biraz okadar :D

maktama

maktama

Üye
onu da denedim yine gidiyo tlfda problem

peki datayı nasıl kapatabilirim :( bu konuda yardımcı olsanız

Müşteri hizmetlerini arıyorsunuz, ben data hattımı kapattırmak istiyorum diyorsunuz. Onlar da kapatıyorlar(Tabi eğer müşteri hizmetlerinden yapılabiliyorsa, yoksa bir abone merkezine gidip kapattırın)

lareina

lareina

Üye
    Konu Sahibi
burdaki ab0ne merkezleri bir halt bilmiş 0lsalardı telef0numa çareyi ç0ktan bulmuş 0lurlardı...neyse ç0k tşkler arkadaşlar yardımlarınız için ç0k sağ0lun...:bye2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt