Apn kısmında iphone yazmakta hemen altında kullanıcı adı vodaf0ne onunda altında vodaf0n tekrardan yazıyo...şimdi sizin apn yazılığı yerde şebeke adı yazıyo ama benimkinde tlfnun markası şimdi ne yapmalıyım
--------------- Ekleme ---------------
[sıze=3]
apn karşısına istediğimi yazabilirmiyim mesela atıy0rum kendi ismimi yazabilirmiyim s0run 0lur mu? Ve internete kapanacakmıdır? Sadece wirelless bağlantısı yapılsın istiy0rum 0nun dışında başka yerden internete girişini istemiy0rum...sizin yönteminiz bu d0ğrultudamıdır?[/sıze]
--------------- Ekleme ---------------
Tlfnu ilk kullandığım zamanlar içinde hiçbir pr0gram yüklü 0lmadığı halde k0nt0r atmaya dewam ediy0rdu...msn face bunları bu ay yükledim ve her zamanki gibi k0nt0r yine kendiliğinden atamay başladı yani pr0gram 0lsada 0lmasada k0nt0r atmaya dewam ediy0...yaşadığım yerde bunları anlayacak bana yardımcı 0labilecek servis y0k malesef 1.5 senedir böyle idare ediy0rum
Olay APN karşısına ne yazdığınız değil, orjinal yazılmış olanı değiştirmek. Yani kendi isminizi yazın, arkadaşlarınızınkini yazın...

Olayın mantığı "kullanıcı adı ve şifre" mantığı. Siz kullanıcı adını değiştirince artık GSM şebekesi üzerinden bağlantı yapamaz kullanıcı adınız yanlış olduğu için. Aynı şekilde kodlari de değiştirebilirsiniz. Ya da silebilirsinz ama gerekli olduğunda tekrar yazmanktansa ayarları değiştirmek daha kolay geliyor bana.
Sizde bağşantı adı "iphone" imiş, iphone5 yapın meselaa, kullanıcı adını ve parolayı da değiştirin vodaf0ne imiş, vodaf0ne5 yapın meselaa.
Altta MMS kısmındakileri değiştirmeyin, o ayarlar multimedia mesaj atmak için.
Bir de arada bir kontrol edin, ağ ayarlarınızı sıfırlarsanız ya da bilgisayardan restore ederseniz telefonu eski orjinal ayarlarına geri dönebilir. Aklınızda bulunsun. Anlattıklarımı tekrar yapmayı unutmayın ozaman.
Bu arada MSN', bu ay yükledim demişsiniz, eğer msnden signout ile çıkmazsanız arka planda çalışmaya devam eder, yani sadece telefondaki menu tuşuna basarak msn'den çıkarsanız msn kapanmaz, sizi "dışarıda" olarak gösterir ve arkada çalışmaya devam eder.