yardım

Sponsorlu Bağlantılar

aarslqnn

aarslqnn

Üye
    Konu Sahibi
yardım
ben bir site yapıyorumda logoyu bır türlü uyduramadım bu işten anlayan varsa bir yardımcı olabilirmi. site:

kralberk13

kralberk13

Üye
şimdi bir tuğgeneral çağırcam :) @H0lligan

• Beğen
Tepkiler: aarslqnn

H0lligan

Üye
Tasarım olarak mı uymadı, yerini mi ayarlayamadınız, tam olarak ne yapmaya çalışıyorsunuz hocam? Ona göre yardım edelim.

aarslqnn

aarslqnn

Üye
    Konu Sahibi
Tasarım olarak mı uymadı, yerini mi ayarlayamadınız, tam olarak ne yapmaya çalışıyorsunuz hocam? Ona göre yardım edelim.
hocad yaptım arka plan rengi olmadı eger elinden gelirse bir logo yaparsan cidden sevinirim

VIP_TECH

VIP_TECH

Üye
hocad yaptım arka plan rengi olmadı eger elinden gelirse bir logo yaparsan cidden sevinirim
Siyah yeri transparan yapmak istiyorsunuz galiba. Bunun için programlar var. Ben GameMaker'dan yapıyordum ama resim programı değil tabiki. İnternetten bulabilirsiniz. Ayrıca Anti-Allas yaparsanız transparan ile yazı arasında, keskin çizikler oluşmaz.
---
Ayrıca sitenize Google Reklamları koymanızı tavsiye ederim.

aarslqnn

aarslqnn

Üye
    Konu Sahibi
şu antiallas özelligi olan bir program önerirmisiniz ?

VIP_TECH

VIP_TECH

Üye
şu antiallas özelligi olan bir program önerirmisiniz ?
Programı olacağını sanmıyorum. Çeşitli çizim programları var fakat antiallias otomatik olarak yapılabilecek bir şey değil. Zaten ben o programları da kullanmıyorum paint ve game maker'ın çizim bölümü yetiyordu bana. Bilgisayarım yanımda olsaydı ben yapardım size ama şu an yapabileceğim bir şey yok bu konuda.

aarslqnn

aarslqnn

Üye
    Konu Sahibi
Programı olacağını sanmıyorum. Çeşitli çizim programları var fakat antiallias otomatik olarak yapılabilecek bir şey değil. Zaten ben o programları da kullanmıyorum paint ve game maker'ın çizim bölümü yetiyordu bana. Bilgisayarım yanımda olsaydı ben yapardım size ama şu an yapabileceğim bir şey yok bu konuda.
tamamdır saolun yinede..

H0lligan

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Böylemi istiyorsunuz hocam?
Yukarıdaki resim gerçi tam olmadı ama o şekilde istiyorsanız fontu atın ben arka şeffaf olarak ayarlarım yeni bir tane.

Ekli dosyalar

aarslqnn

aarslqnn

Üye
    Konu Sahibi
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Böylemi istiyorsunuz hocam?
Yukarıdaki resim gerçi tam olmadı ama o şekilde istiyorsanız fontu atın ben arka şeffaf olarak ayarlarım yeni bir tane.
hocam hallettim ben yinede çok saolun.

Takipçi Satın Al

Üst Alt