Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yardım
Sponsorlu Bağlantılar
aarslqnn
Üye
Konu Sahibi
yardım
ben bir site yapıyorumda logoyu bır türlü uyduramadım bu işten anlayan varsa bir yardımcı olabilirmi. site:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kralberk13
Üye
şimdi bir tuğgeneral çağırcam @H0lligan
H0lligan
Üye
Tasarım olarak mı uymadı, yerini mi ayarlayamadınız, tam olarak ne yapmaya çalışıyorsunuz hocam? Ona göre yardım edelim.
Siyah yeri transparan yapmak istiyorsunuz galiba. Bunun için programlar var. Ben GameMaker'dan yapıyordum ama resim programı değil tabiki. İnternetten bulabilirsiniz. Ayrıca Anti-Allas yaparsanız transparan ile yazı arasında, keskin çizikler oluşmaz.
---
Ayrıca sitenize Google Reklamları koymanızı tavsiye ederim.
aarslqnn
Üye
Konu Sahibi
şu antiallas özelligi olan bir program önerirmisiniz ?
Programı olacağını sanmıyorum. Çeşitli çizim programları var fakat antiallias otomatik olarak yapılabilecek bir şey değil. Zaten ben o programları da kullanmıyorum paint ve game maker'ın çizim bölümü yetiyordu bana. Bilgisayarım yanımda olsaydı ben yapardım size ama şu an yapabileceğim bir şey yok bu konuda.
Programı olacağını sanmıyorum. Çeşitli çizim programları var fakat antiallias otomatik olarak yapılabilecek bir şey değil. Zaten ben o programları da kullanmıyorum paint ve game maker'ın çizim bölümü yetiyordu bana. Bilgisayarım yanımda olsaydı ben yapardım size ama şu an yapabileceğim bir şey yok bu konuda.