İstek Yardım ?

Konu Sahibi
Yardım ?
Arkadaşlar kaç gündür şu canlı duvar kağıdını arıyorum bir türlü bulamadım siz biliyorsanız link atabilirmisiniz ?

UpOneTR

Üye

cm10.1 içinde var lazer ışını

Konu Sahibi
eywallah buldum birde arkadaşlar size sorum olacaktı şimdi örnek veriyorum s4 touchwiz arayüzü varya kitkat güncelleyince nexus 5 arayüzü gibimi oluyor yoksa aynı arayüzümü oluyor videolarda kitkat gecenlerin arayüzü değişiyorda ??

Arayüz aynı olmuyor, ama sistem aynı tabi.Ama elbette arayüzde küçük değişiklikler olabiliyorNexus gibi olmuyo, SAMSUNGun özelles
tirilmış touchwiz var yine

O senin videoda gördüğün s4 de cm falan yüklüdür. Ha öyle nexus 5 gibi bi arayüz istiyorum dersen play den launcher yükleyebilirsin.

Invoke

Üye
Ben hep silerim onu. Phase Beam. Silmeseydim paylaşırdım.

Tepkiler: UpOneTR
Işın fazıyla renk farkı varmış öyleyse playde var paylaşamadım diye üzülme

NEXUS

Üye
arayüz aynı olmuyor , ufak değişiklikler oluyor nexus'a benziyor biraz ama touchwiz kullanıyor benzeyen kısımları kilit ekranının sağ altında kamera resmi var , onu sola çekince kamera açılıyor diğeri ise ana ekrana basılı tutarak widget ekranına giriyor
Bu Arada Başında sorduğun wallpaper ismi lazer ışını nexus 4'ün kendisinde var oradan iliyorum

Tepkiler: AndroidTR20

Invoke

Üye
Aaa bulmuş mu? Ben de romdan çekip, yüklemiştim.

Arayüz biraz değişir ama yine Samsung'un yaptığı şekilde değişir. Nexusla alakası olmaz.

Tepkiler: .NeXuS.

NEXUS

Üye
Aaa bulmuş mu? Ben de romdan çekip, yüklemiştim.

Arayüz biraz değişir ama yine Samsung'un yaptığı şekilde değişir. Nexusla alakası olmaz.
bi aan ekrana basılı tutarak widgetlere ulaşma birde kilit ekranındaki sağ alt köşede kamera düğmesi gözükür sola kaydırınca kamera gözüküyor o kadar gerisi aynı

Bunu .apk olarak değil de normal bir resim uzantısı olarak verebilecek bir babayiğit var mı?