Yardim

Sponsorlu Bağlantılar

BrainHacker

BrainHacker

Üye
    Konu Sahibi
Yardim
Arkadaslar ben pc de oyun oynamayi seven bir insanim... Ve oyun sirasinda sinirleniyorum yenilince asiri derecede...O sirada gelio birisi bana soru soruo git diorum gene gelio.Evin duvarlarni kiracam sinirden.. Elimden bi kaza cikacak die korkuorum sevdiklerimi yaralamak istemiorum

messevim

messevim

Üye
yaş kaç ?

BrainHacker

BrainHacker

Üye
    Konu Sahibi
Yas soylemem :) Su an sinirim gecti :)

- - - Eklendi - - -

Ama yinede yardim ederseniz iyi olur

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
psikoloğa git

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bilgisayar basinda her ani bilincli gecir sinirlenmemek icin zorla kendini kalk evde iki tur at oyun kotu gitmeye baslarsa. bu sorunun gecmesi uzun surer cunku oyunla ilgili degil senin yapin boyle kendine hakim olman lazim. alti ustu bi oyun abartilacak tepkiler vermemen lazim

hikmet366

hikmet366

Üye
oyun oynamaya ara ver 6 ay kadar

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Kardesim hani bende de oluyor da ufka capli yani.Hic umursamiycaksin.Oyun oldugunu aklina getirmen gerekiyor.

Uhops

Uhops

Üye
Hangi oyun. Online oynama tek kişilik oyunlar oyna. Kolay kolay yenilmezsin.

_RYUK_

_RYUK_

Üye
Çevrendeki leri oyunda yenildigın kirabilıyorsan o oyunu bırakmalisin anlamdigım kadar oynadıgin oyun sende bağımlılık yapmış

BrainHacker

BrainHacker

Üye
    Konu Sahibi
Hangi oyun. Online oynama tek kişilik oyunlar oyna. Kolay kolay yenilmezsin.
Beni asil sinir eden oyunda yenilmem deil o oyunu cok iyi oynuyorum da tam yenildigim anda biri gelip bana bise soruor felan sinir oluyorum.Oyunda yenilmek az birsey sinir edior,hirs yapiyor ama gelipte tam öldügümde bana birisi bise sorunca cildiriyorum.

WaLLcoT

WaLLcoT

Üye
bende öyleyim ama senin gibi aşırı değil mesla pes te son dakika golüyle kaybederim masaya yumruk atar(çok yavaş ) oyunu yapanlara söverim sinirim geçer :d: ama seninki biraz abartı

Haluk.

Haluk.

Üye
Aynen oyun oynama bi kac gun

fk555897

fk555897

Üye
Şiddet içeren oyunlar oynama. Sinirinin geçmesi için boks gibi sporlara başla. O zaman sinirin geçecektir. Psikolojik Danışmana başvurmanı da tavsiye ederim.

Takipçi Satın Al

Üst Alt