yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
yardım
arkadaslar avea intouch 2 alcamda bunun flash player destegı varmı ve oyun performansı nasıl bılen bırı varmı acaba?

gutihaz1

gutihaz1

Üye
ben 5800 kullanıyorum bu telefonu hiç kullanmadım ama internette video izlemek için soruyorsan skyfire ile izlersin herhalde zamanında n73 kullanırken ben bile izliyordum şu adrese bi baksana inceleme var belki yardımcı olur

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
Parana yazık edersin bakma sen aveya markalı olduğunu fabrikası ZTE Yani 1. sınıf Çin :D

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
ama ilk teli cok ıyıydı hemde ele alınca kalıtelı oldugnu hssedıyorsun pekı performansı falan yardımcı olabılırmısnz?

srhr190909

srhr190909

Üye
çin malı diye bakma. bende huawei var. o da 1. sınıf çin malı. ama üretimi çinde ve çok kaliteli bir telefon. özelliklerine de bakarsan anlarsın. insanlar çin malı diye uzak duruyor ama yan sanayii değil bunu bilmeyenler var. intouch 2 de öyle emin ol

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
İntouch 2 ile ne yapabilrsinki çin malı dememdeki kastım ZTE Fabkirası olduğu için ZTE yi duymayan bile vardır aramızda ama ona 250 - 300 vereceğine gidip c5-03 galaxy mini gio vs alsa daha mantıklı olur gsm lerin yaptığı hangi telefodan şu ana kadar memnun olanını gördünüz ?

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
peki galaxy pocket nasıl onda temple run subway surfers falan oynanırmı?

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
Kesin bi bilgim yok kardeşim ama android sistemlerin hepsinde Temple rn oynanabiliyor diye biliyorum 2 belki oynayamazsında 1 oynarsın :)

Peocawe

Peocawe

Üye
Kesin bi bilgim yok kardeşim ama android sistemlerin hepsinde Temple rn oynanabiliyor diye biliyorum 2 belki oynayamazsında 1 oynarsın :)

Yanlış bilgi. :D

Galaxy Pocket'te temple run oynamak imkansız sanırsam. Oynansa bile hiç bir zevk vermez. Ayrıca tüm Androidler Temple Run açmaz adaş. :D ve temple run 1 bende ara sıra kasarken temple run 2 yağ gibi. :D

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
ama youtbe da var temple run pocket icın

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
hm peki herkese teskkruler bır de intouch da nasıl olur?

- - - Eklendi - - -

pardon intouch 2 olcak

Peocawe

Peocawe

Üye
hm peki herkese teskkruler bır de intouch da nasıl olur?

- - - Eklendi - - -

pardon intouch 2 olcak

biraz incelemiştim onu güzel cihaza benziyor. Yani android'e yeni başlayan biri için idealdir diye düşünüyorum. Yüksek beklentin olmasın ama..

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
hm pekı dusuncelerını dıle getıren herkese tesekkur ederım admin konuyu kapatabılırsın herkese iyi forumlar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
:locked2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt