Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Yardım
arkadaşlar bellemi android mi karar veremedim yardım

R.A.M

Üye
Tabiki android kardeşim ama cihazın donanımı iyi olacak xperia neo V'den aşagısını alma tavsiyem.

klongs

Üye
tabi ki android symbian öldü artık

papakudioflu

Emekli Yönetici
alıcagın cihaza baglı 1000 altında android cihaz alma belle al ama daha yukarıda bir rakam vericeksen android

Belle tabiki parası olan android diyor bilmiyorlarki symbiam androidi mahfeder .Android bi yere kadar.

R.A.M

Üye
Belle tabiki parası olan android diyor bilmiyorlarki symbiam androidi mahfeder .Android bi yere kadar.
Her yerde her konuya niye atlıyosun bilmiyorumki android belle'yi katlar ikiye böler üç defa daha katlar kenara koyar android galip işte bununla ilgili bir sürü anket konu açıldı senin şu her koya atlamandan bıktı millet tmm sen symbian'ı seviyosun biliyoruz ama android galip işte kabullenmiyosun.

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar bu işletim sistemi tartışmaları artık kabak tadı vermeye başladı herkes kendisine göre en iyiyi belirtebilir buna saygı duyulması gerekir ikinci olarak post kasma mesaj kasma için şikayet butonunu kullanın yöneticiler geregini yapar uyaracaksanızda azarlar gibi degil güzellikle uyarın ki hem kimsenin kalbi kırılmasın hemde gereksiz tartışmalar çıkmasın anlayış hepimize lazım iyi forumlar

atoubo

Üye
Belle androidin i sinin uzerindeki nokta olamaz....

marist

Üye
ßencede Android. Symbianın Paßucu dama atıLdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...