yardim!!Uygulama yöneticisi program yükleme ve kaldirma cok yavas calisiyor nedeni nedir?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hamm

Üye
    Konu Sahibi
yardim!!Uygulama yöneticisi program yükleme ve kaldirma cok yavas calisiyor nedeni nedir?
yardim!!uygulama yöneticisi program yükleme ve kaldirma cok yavas calisiyor nedeni nedir?
yardimci olan arkadaslara simdiden tesükkürler önceden hizliydi su aralar yapmaya basladi telefon sadece program yükleme karldirma günlellemeyi cok yavas yapiyor.

memow013

Üye
catalog"a yeni bir Html eklediysen ondan olabilir, veyhautta Net den de kaynaklanabilir. Virus de olabilir.

bu dertten kurtulmak icin FAST APLICATION MANAGER YUKLE !! Eger ki bu programda da yavas calisirsa systemde bir bozukluk veyahutta bir eksiklik var. Flash atmak en iyisidr

hamm

Üye
    Konu Sahibi
sagol söylediklerini bir deneyeyim bi kere flas atmayi denedim sistem cöktü win 7 de flash atamadim flash programi bitürlü calismadi bakalim ne yapcam bide virüs olayini nasil hallederiz
yardimin icin simdiden tesekkürler

--------------- Ekleme ---------------

catalog"a yeni bir Html eklediysen ondan olabilir, veyhautta Net den de kaynaklanabilir. Virus de olabilir.

bu dertten kurtulmak icin FAST APLICATION MANAGER YUKLE !! Eger ki bu programda da yavas calisirsa systemde bir bozukluk veyahutta bir eksiklik var. Flash atmak en iyisidr

FAST APLICATION MANAGER YUKLE programi yükledim gayet stabil calisiyor tesekkürler yardimin icin ama uygulama yöneticisi hala yavas dedigin gibi sistemde bozukluk olmali bidahaki frimivereye kadar bekleyeyim sonra düzelir simdilik bu program beni idare eder tekrar tesekkürler yardimin icin

nedenaaneen

nedenaaneen

Üye
uygulama sayisi arttikca ister istemez yavaslama oluyor. faster app manager denedim ancak stabil degildi. acikcasi Qcpu freq app. kurdum depolara baglanirken cihazin hizini 1.2 ghz yukseltiyorum ve islemler daha kisa suruyor.

kaan dean

kaan dean

Üye
uygulama sayisi arttikca ister istemez yavaslama oluyor. faster app manager denedim ancak stabil degildi. acikcasi Qcpu freq app. kurdum depolara baglanirken cihazin hizini 1.2 ghz yukseltiyorum ve islemler daha kisa suruyor.

1.2 ghz cikariyorum derken...? cihaz patlamiyormu..?

memow013

Üye
1.2 ghz cok zararli system icin .

ohevliyaoglu

ohevliyaoglu

Üye
sarj nasil dayaniyor 1.2ghz ye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt