Yardım Uygulama İzinleri-6300-

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
djhiguramos

djhiguramos

Üye
    Konu Sahibi
Yardım Uygulama İzinleri-6300-
Telefona kilit koymak için 3-5 program var fakat "access denied" tarzında hata alıyorum.Uygulamalar dosyaları değiştirmeye izin vermiyor yardım edin.
 


Da®kness

Da®kness

Üye
Kullandığın uygulamanın üzerine gel ve seçenek/uygulama erişimi/veri erişimi seçeneklerini seç karşımıza 4 seçenek çıkacak. 1 Multimedya kaydı, 2 Kullanıcı verisi okuma, 3 Veri ekle ve düzelt, 4 Akıllı kart . Bizim işimiz 2 ve 3 ile kullandığın programa göre farklılık göstereceği için sana tavsiyem 2 ve 3 nolu seçenekkere girdiğinde (izin yok)ta ise aktif olan diğer seçeneklere uygulamandır. Bunlar, Her zaman sor , Sadece ilkinde sor yada Her zaman izinli seçenekleridir.Not: seçeneklerin tümü aktif olmayabilir. Her zaman sor yapabilirsin.
 
djhiguramos

djhiguramos

Üye
    Konu Sahibi
access to the file system was denied Please make sure that you set the access permissions on Moby explorer to allow file read and write access Please consult your phone for how to do this.Disconnecting File System.

Hatasına devam ediyor
 
Da®kness

Da®kness

Üye
Kullandığın program MobyExplorer mi? Benim 6300 da sorunsuz çalışmakta .

--------------- Ekleme ---------------

Sanırım sende ki program deneme sürümü . Süresi dolmuş olabilir. Bendeki .

--------------- Ekleme ---------------

Sanırım sorununu çözdüm . Menüde sorulan sorulara daima Evet cevabı vermen gerekiyor kardeş.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt