[Yardım] Telefondaki Tüm Şarkılar Aynı Olmaya Basladı..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

qeet

Üye
    Konu Sahibi
[Yardım] Telefondaki Tüm Şarkılar Aynı Olmaya Basladı..
Arkadaşlar Telefonum 6300 Ve Yeni Hafıza Kartına 100 Şarkı Atıyorum Ve Hepsi Degilde 70 Tanesi Bozuk Çalıyor.

Açıklayıcı olmadıysa bide şöyle anlatayim ::

Bir Telefon var Modeli Nokia 6300 Yeni Takılmış Olan Hafıza Kartına Kapasitesinin Tam Doldurmuyack Sekılde Sarkı Yukluyorum.
Ve Bu Sarkılar %70 Civarı Bozuluyor Bozuluyor Derken Hepsi Kesik Kesik Çalıyor Bozuk Plak Gibi Hep Aynı..

Sorun Hafıza Kartındamı Telefondamı :

Bu hafıza kartı Yeni oldugundan Başka Telefona Denedik : iphone 4 8 Gb'da denendi Ve Tüm Şarkılar Dogru Çalıyor..

Bunu Bilen Veya Nasıl Yapabilecegime Örnek Verebilen Varsa Yorum Yazabilir :)

Not : Garanti Süresi Bitti..

yunus5055

yunus5055

Üye
Kart - telefon uyuşmazlığı diyorum ben buna :) ... Benimde başıma gelmişti ... Kartı değiştir telede format at ... ( önce format at bi bak düzelmezse kartı değiştir ...

qeet

Üye
    Konu Sahibi
hocam Şimdi Telefonda Bozuk Çalıyor ya Onu Telefona Kopyalıyorum Gene Bozuk Çalıyor.

Not: hacom Telefon java Oldugu için 6300 Format Mümkün Degil Diye Duydum Fabrika Ayarlarını Diyosanız 100 kere Attım gene Aynı

yunus5055

yunus5055

Üye
"telefonunuza nokianın sitesinden indireceğiniz Nokia Software Updater proğramı ile güncelleyebilirsiniz.. " hard format atılmıyo ama güncellemeyi deneyebilirsin ... Sonuçta bu yollada sistemi yenilemiş olursun ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt