Nokia 5800 XM Problem Yardım Edebilirseniz Sevinirim !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karabelamm

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 XM Problem Yardım Edebilirseniz Sevinirim !
Sa arkadaslar telefon kafayı yedı ya fotoraf çekiyorum fotolar yok kesik cıkıuo yarısı var yarısı yok sonra 30dk snra o fotoraf bozuk diyo açmıyor fotoyu bide müzik çalar hata vermeye basladı bazı sarkıları calmıyodu sımdıde hiç bi şarkı çalmıyo müzik ve poadcast arıyo orda hata "Genel Sistem Hatası" diyo bi çözüm arklar telefon daha yeni garantiden geldi eğer bi daha garantiye gönderirsem 5. defe gönderisim olck zaten telide 1 ay kullandım :off:

majestic_man

majestic_man

Üye
hard format attın mı ?

alican_kirac33

alican_kirac33

Üye
Sa arkadaslar telefon kafayı yedı ya fotoraf çekiyorum fotolar yok kesik cıkıuo yarısı var yarısı yok sonra 30dk snra o fotoraf bozuk diyo açmıyor fotoyu bide müzik çalar hata vermeye basladı bazı sarkıları calmıyodu sımdıde hiç bi şarkı çalmıyo müzik ve poadcast arıyo orda hata "Genel Sistem Hatası" diyo bi çözüm arklar telefon daha yeni garantiden geldi eğer bi daha garantiye gönderirsem 5. defe gönderisim olck zaten telide 1 ay kullandım :off:

merhaba yazdığın yazıyı okurken çok zorluk çektim keşke türkçemizi biraz daha güzel kullansak gelelim soruna telefon 5 kere garanti görecek demişsin sanırım telefon 3 ncü arızada değişip gelmesi lazımdı oda olmamış telefona bir hard format atmanı öneririm yeşil tuş+kırmızı tuş+kamera tuşu+açma kapama tuşuna basılı tutuyoruz pin kodu sorana kadar yada iki el birleşene kadar size bölgenizi falan sorarsan telefon açılışta format atılmış demektir denedikten sonra sonucu yazarsanız sevinirim

burakfbz

Üye
büyük ihtimal hafıza kartın arızalıdir. Önce kartı biçimlendir telefonda ama. Sonra telefona format at. Sonra tel i güncelle güncel değilse.

karabelamm

Üye
    Konu Sahibi
ewt denedim yine aynı sorun kardes

--------------- Ekleme ---------------

telefon güncelli son versiyonda

sercansaim

Üye
Başka bir hazıfa kartı dene.
ya da ilk önce kartı telden çıkar.aç-kapa.kameraya gir.saklama hafızasını telefon hafızası olarak değiştir.orada bi kaç foto çek.sorunları burada bir kontrol et.
sorunun büyük ihtimal kart

SilentOne

SilentOne

Üye
sorun hafıza kartında olabilir bide tel hafızasına al ole çek

karabelamm

Üye
    Konu Sahibi
sorun hafıza kartındaymıs tesekkurler yardım için 8gb lk garantye vermstm yerne kllanmalık 2gb almıstım boyle seyler yaptı ıste hard format attım birde kartı biçimlendirdim şimdilik sorun yok teşekkürler :)

AlpReis

AlpReis

Üye
Telfon az bişi kafayı yiyince bas formatı gitsin, kartıda biçimlendir iyice bir sıfırla:)))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...