[Yardım]Telefonda Japonca yazı yazabilirmiyim ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sakat5

Üye
    Konu Sahibi
[Yardım]Telefonda Japonca yazı yazabilirmiyim ...
Arkadaşlar ben Nokia C6-01 kullanıyorum. Bu telefonda japonca yazabilme gibi bir ihtimalimiz var mı? Ben buradaki servise sordum ancak görevli bana eğer yüklersek ve kabul etmezse telefon kapanıp hiç açılmayabilir dedi. Ben de riske atmak istemiyorum ancak japonca yazmayı da çok istiyorum. Buradaki deneyimli arkadaşlar bir yol gösterebilirler mi? Şimdiden teşekkürler :)

Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye
Kardeşim ben arapça biLe yazıyorum :D çince'de vardı sanırım biLmiyorum.. beLLe'de diL paketi yükLemiştim 15 tane faLan yazma diLi geLdi teLefona.. ama teLefon diLi deişmedi sadece msjLarda yazma diLi die secenek varya orda bir sürü diLde kLavye var.. paketi nerden indirdigimi hatırLayamadım ama smdi.. baya oLdu cnku..

sakat5

Üye
    Konu Sahibi
Telefon dili değişmese de olur. Yani C6-01 de farklı dillerde de yazılabiliyor değil mi baksana arapça bile yazıyorum demişsin. :D Peki bu yazma desteğini nereden bulabiliriz?

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Arkadaşlar ben Nokia C6-01 kullanıyorum. Bu telefonda japonca yazabilme gibi bir ihtimalimiz var mı? Ben buradaki servise sordum ancak görevli bana eğer yüklersek ve kabul etmezse telefon kapanıp hiç açılmayabilir dedi. Ben de riske atmak istemiyorum ancak japonca yazmayı da çok istiyorum. Buradaki deneyimli arkadaşlar bir yol gösterebilirler mi? Şimdiden teşekkürler :)

kardeşim bende nokia E7-00 kullanıyorum bende korece yazmak istiyorum çok araştırdıma ama bi türlü bulamadım yaa :'( / cihazımın versiyonu belle olduktan sonra facede olsun nette gezerken çince vietnamca dillerinin özel karakterleri orjinal bi şekilde görünür oldu ama malesef ki korece harfler kutucuk halinde görünüyor forumda yazı dil kısmına baktım ordada yok :'(

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
kore veya japon varyantları navifirmden indirip flashlayın.. Ama telefonda her yer japonca veya korece olur

___kaptan___

___kaptan___

Üye
kore veya japon varyantları navifirmden indirip flashlayın.. Ama telefonda her yer japonca veya korece olur

bende pc yok da başka bi yöntemi yokmu mesaj yazarken korece harfler çıksa yada internette kutu kutu görünen harfler orjinalindeki gibi görünse???

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
benim bildiğim yok sistem modifikasyon bölümüne bak

sakat5

Üye
    Konu Sahibi
Hiçbir yolu yok mu yani? Smartphonelarda böyle bir özellik olması gerekmiyor mu?

Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye
Telefon dili değişmese de olur. Yani C6-01 de farklı dillerde de yazılabiliyor değil mi baksana arapça bile yazıyorum demişsin. :D Peki bu yazma desteğini nereden bulabiliriz?

Arapçayı bırak smdi baktım rusça'da var :D ayrıca ruscaya benzer 2 diL daha varda onLarıda çözemedm sanırsam biri buLgarca biride ibranice oLabiLir :D su diL paketini araştırıyorum senin için buLursam yazarım..

sakat5

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen zahmet olacak ama şimdiden teşekkürler. Bekliyorum :)

realplayer2

realplayer2

Üye
mağaza da arabic text diye bi uygulama arapça yazı yazıp mesaj olarak gönderiyor belki bunu yapan vatandaş japonca için de yapmış olabilir bi araştır istersen

sakat5

Üye
    Konu Sahibi
Araştırdım ne yazık ki öyle bir uygulamaya rastlamadım son kozlarımı oynuyorum burada artık...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt