Yardım-Sony Ericsson W810i Orjinal Başka Batarya Taktım W810i Sürekli Beyaz Ekran Yanıp Sonuyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

teknokerem

Üye
    Konu Sahibi
Yardım-Sony Ericsson W810i Orjinal Başka Batarya Taktım W810i Sürekli Beyaz Ekran Yanıp Sonuyor
Yardım-Sony Ericsson W810i Orjinal Başka Batarya Taktım W810i Sürekli Beyaz Ekran Yanıp Sonuyor Çözümü Nedir?

--------------- Ekleme ---------------

Sony Ericsson W810i Orjinal Başka Batarya Taktıktan Sonra

W810i Cep Telefonum Lcd Ekranı Sürekli Beyaz Ekran Yanıp Sönüyordu.

Setool lite yazılımını kurdum olmadı son olarak aşağıdaki yazılımı cep telefonuma indirip kurdum sorun düzeldi.

YAZILIMI BURADAN İNDİRİP :

W810İ YAZILIMINI KURDUGUNUZDA BEYAZ EKRAN HATASI YOK OLUP TELEFONUNUZ SORUNSUZCA CALISACAKTIR.

Sony Ericsson Update Service En iyi performans için telefonunuzu güncelleyin ve en yeni gelişmelere sahip olun. Telefonunuzda en son yazılım olsun veya olmasın, yazılım tutarlılığınızı geliştirmek için Update Service'i çalıştırmak iyi bir alışkanlıktır. Ayrıca telefonunuzla ilgili bir sorun yaşarsanız, sisteminizi güncelleyerek bunun üstesinden gelebilirsiniz. Update Service'i kullanmak çok kolay. Sadece uygulamayı çalıştırın ve yönergeleri takip edin.

daha fazla bilgi ve destek.

Gereksinimler

• İnternet bağlantısı (tercihen geniş bant)
  • USB kablosu
  • Intel® Pentium® 4, 2.0 GHz veya üstü, AMD Athlon
  • 500 MB boş sabit disk alanı.
  • 512 MB RAM
  • 1 adet kullanılabilir USB 2.0 portu
  • Windows XP™ (Home ya da Professional) SP2 veya üzeri.
  • Microsoft® Windows Vista™ (32/64 bit).
  • Microsoft® Windows 7 (32/64 bit).

--------------- Ekleme ---------------

Setool lite yazılımını kurdum olmadı son olarak aşağıdaki yazılımı BİLGİSAYARIMA indirip kurdum sorun düzeldi.

• Beğen
Tepkiler: kinng

kinng

kinng

Üye
hocam bnmde k790 ım var aynen senin dedigin gibi oldu tamirciye götürdüm yazılım güncelleyerek yaptı telefonu aldım eve gittim şarja taktım telefonu incelerken oyunlar bölümünde ''execouter'' diye bir uygulama çıktı ona bir tıkladım nedir ne degildir diye telefon ekranı beyaz oldu kapandı bir daha açılmadı 1.5 ayı geçiktirde calışmıyo sende de ''execouter'' diye bisey varsa dikkatli ol

serya1905

Üye
kardeş 810 w890 aynı mı acaba ben yükledim olmadı

sinanpp

sinanpp

Üye
Setool lite yazılımını kurdum olmadı son olarak aşağıdaki yazılımı BİLGİSAYARIMA indirip kurdum sorun düzeldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt