teknokerem
Üye
Yardım-Sony Ericsson W810i Orjinal Başka Batarya Taktım W810i Sürekli Beyaz Ekran Yanıp Sonuyor
Yardım-Sony Ericsson W810i Orjinal Başka Batarya Taktım W810i Sürekli Beyaz Ekran Yanıp Sonuyor Çözümü Nedir?
--------------- Ekleme ---------------
Sony Ericsson W810i Orjinal Başka Batarya Taktıktan Sonra
W810i Cep Telefonum Lcd Ekranı Sürekli Beyaz Ekran Yanıp Sönüyordu.
Setool lite yazılımını kurdum olmadı son olarak aşağıdaki yazılımı cep telefonuma indirip kurdum sorun düzeldi.
YAZILIMI BURADAN İNDİRİP :
W810İ YAZILIMINI KURDUGUNUZDA BEYAZ EKRAN HATASI YOK OLUP TELEFONUNUZ SORUNSUZCA CALISACAKTIR.
Sony Ericsson Update Service En iyi performans için telefonunuzu güncelleyin ve en yeni gelişmelere sahip olun. Telefonunuzda en son yazılım olsun veya olmasın, yazılım tutarlılığınızı geliştirmek için Update Service'i çalıştırmak iyi bir alışkanlıktır. Ayrıca telefonunuzla ilgili bir sorun yaşarsanız, sisteminizi güncelleyerek bunun üstesinden gelebilirsiniz. Update Service'i kullanmak çok kolay. Sadece uygulamayı çalıştırın ve yönergeleri takip edin.
Gereksinimler
Setool lite yazılımını kurdum olmadı son olarak aşağıdaki yazılımı BİLGİSAYARIMA indirip kurdum sorun düzeldi.
Sony Ericsson W810i Orjinal Başka Batarya Taktıktan Sonra
W810i Cep Telefonum Lcd Ekranı Sürekli Beyaz Ekran Yanıp Sönüyordu.
Setool lite yazılımını kurdum olmadı son olarak aşağıdaki yazılımı cep telefonuma indirip kurdum sorun düzeldi.
YAZILIMI BURADAN İNDİRİP :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
W810İ YAZILIMINI KURDUGUNUZDA BEYAZ EKRAN HATASI YOK OLUP TELEFONUNUZ SORUNSUZCA CALISACAKTIR.
Sony Ericsson Update Service En iyi performans için telefonunuzu güncelleyin ve en yeni gelişmelere sahip olun. Telefonunuzda en son yazılım olsun veya olmasın, yazılım tutarlılığınızı geliştirmek için Update Service'i çalıştırmak iyi bir alışkanlıktır. Ayrıca telefonunuzla ilgili bir sorun yaşarsanız, sisteminizi güncelleyerek bunun üstesinden gelebilirsiniz. Update Service'i kullanmak çok kolay. Sadece uygulamayı çalıştırın ve yönergeleri takip edin.
daha fazla bilgi ve destek.Gereksinimler
- İnternet bağlantısı (tercihen geniş bant)
- USB kablosu
- Intel® Pentium® 4, 2.0 GHz veya üstü, AMD Athlon
- 500 MB boş sabit disk alanı.
- 512 MB RAM
- 1 adet kullanılabilir USB 2.0 portu
- Windows XP™ (Home ya da Professional) SP2 veya üzeri.
- Microsoft® Windows Vista™ (32/64 bit).
- Microsoft® Windows 7 (32/64 bit).
Setool lite yazılımını kurdum olmadı son olarak aşağıdaki yazılımı BİLGİSAYARIMA indirip kurdum sorun düzeldi.