Yardım !!! Real Football Manager 2013 türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Zlatan tolga

Üye
    Konu Sahibi
Yardım !!! Real Football Manager 2013 türkçe
arkadaşlar türkçeye çeviren veya türkçesi olan lütfen paylaşabilirmi sağolun şimdiden..

tomm

tomm

Üye
ben çevirmeye çalışiom ama biraz uzun sürebilir oyunun veri tabanı çok büyük

AHKE

AHKE

Üye
kolay gelsin.dogru oyunun cevirecek cok sey var

WaLLcoT

WaLLcoT

Üye
Ali abi paylaşmıştı yanlış hatırlamıyorsam biraz bak bulursun :)

Zlatan tolga

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim eğer yapabilirseniz çok iyi olur 2 3 gündür arıyorum yok .. Telefondan çevirmek de çok zor onun için eğer yaparsanız çok iyi olur.. Emeğiniz için teşekkürler..

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Ali çevirdi oyunu paylaşmadan piyasadan kayboldu gelsede bir iki tr oyun yüklese onun sayesinde can sıkıntısı biraz gidiyor :)

Zlatan tolga

Üye
    Konu Sahibi
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Inşallah ben ne zamandır çalışıyorum bu java oyun tr yapma konusunda ama daha bi mil bile gidemedim bir yolunu bulsam tr oyun bölümü yapıcam en yeni gameloft oyunlarını tr yapıp
paylaşacm ama ışte yapamadım bir türlü :)

Zlatan tolga

Üye
    Konu Sahibi
Inşallah ben ne zamandır çalışıyorum bu java oyun tr yapma konusunda ama daha bi mil bile gidemedim bir yolunu bulsam tr oyun bölümü yapıcam en yeni gameloft oyunlarını tr yapıp
paylaşacm ama ışte yapamadım bir türlü :)

yapan çıkar inşallah .. Böyle oyunlar hoşuma gidiyor hele güncelse de ayrı bi güzel .. Tek sorun türkçeye çevirme..

WaLLcoT

WaLLcoT

Üye
Ali çevirdi oyunu paylaşmadan piyasadan kayboldu gelsede bir iki tr oyun yüklese onun sayesinde can sıkıntısı biraz gidiyor :)

Paylaştı bende de var ama önce ondan izin alınması lazım ki paylaşayım adam oyunu çevirdi paylaştı bıri çıktı oyunu alıp ben çevirdim diye birşeyler söyledi o da sinirlenip bütün linkleri sildi sadece pm ile gönderıyor

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Oda doğru aslında alide haklı emeğe saygı göstermiyorlar hemen çalıyorlar ama alide tek tek paylaşıyor bir bölüm kursa en yeni oyunları tr yapıp eklese herkes o bölümden oyunu indirir durmadan yeni oyun eklese bölüme kimse ben çevirdim diye paylaşmaz :)

Zlatan tolga

Üye
    Konu Sahibi
bu alının profilini söyleyin de mesaj atayım ona da bana atsın.. Çok iyi olur yardımlarınız için Allah razı olsun..

DaNq3rB0y2

Üye
ben çabaladım bir kaç kere telefondan yok olmuyor pcde yandı :(

Zlatan tolga

Üye
    Konu Sahibi
ben çabaladım bir kaç kere telefondan yok olmuyor pcde yandı :(

ali yapmış eğer ona ulaşırsak paylaşır yani şimdi oyunu oynamaktan canım sıkılmıştı.. Biri paylaşsin artık türkçesini..

DaNq3rB0y2

Üye
ya of su allahin cezası jar oyunlar nasıl türkçeleştiriliyor biri anlatsın bütün oyunları türkçeleştircm

Zlatan tolga

Üye
    Konu Sahibi
sağol kardeşim ya çok iyi oldu biran önce onaylansa da indirsek..

tomm

tomm

Üye
ya of su allahin cezası jar oyunlar nasıl türkçeleştiriliyor biri anlatsın bütün oyunları türkçeleştircm
kardeş aslında kolay bişey deil ben real football manager 2013'ü türkçeleştirmeye çalıştım ama olmadı bu arada 19uqur97 saol kardeş türkçesini yüklediğin için

fena34

Üye
türkçe yamasını yapmakdan vazgeçtiniz sanırım :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt