saol aynen çevirecek çok kelime varkolay gelsin.dogru oyunun cevirecek cok sey var
onun paylaştığı real football 2013'tü ben real football manager 2013'ü türkçeleştirmeye çalışiorumAli abi paylaşmıştı yanlış hatırlamıyorsam biraz bak bulursun![]()
Ali çevirdi oyunu paylaşmadan piyasadan kayboldu gelsede bir iki tr oyun yüklese onun sayesinde can sıkıntısı biraz gidiyor![]()
Inşallah ben ne zamandır çalışıyorum bu java oyun tr yapma konusunda ama daha bi mil bile gidemedim bir yolunu bulsam tr oyun bölümü yapıcam en yeni gameloft oyunlarını tr yapıp
paylaşacm ama ışte yapamadım bir türlü![]()
Ali çevirdi oyunu paylaşmadan piyasadan kayboldu gelsede bir iki tr oyun yüklese onun sayesinde can sıkıntısı biraz gidiyor![]()
ben çabaladım bir kaç kere telefondan yok olmuyor pcde yandı![]()
ali yapmış eğer ona ulaşırsak paylaşır yani şimdi oyunu oynamaktan canım sıkılmıştı.. Biri paylaşsin artık türkçesini..

kardeş aslında kolay bişey deil ben real football manager 2013'ü türkçeleştirmeye çalıştım ama olmadı bu arada 19uqur97 saol kardeş türkçesini yüklediğin içinya of su allahin cezası jar oyunlar nasıl türkçeleştiriliyor biri anlatsın bütün oyunları türkçeleştircm