Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yardım pls d600 aldım sarjı ilk bittiğinde belli bir süre sarjda tutmam gerekiyomu?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
perkon
Üye
Konu Sahibi
Yardım pls d600 aldım sarjı ilk bittiğinde belli bir süre sarjda tutmam gerekiyomu?
ben yeni d 600 aldım sarjı ilk bittiğinde belli bir süre sarjda tutmam gerekiyomu
sublieutenant
Üye
Hayırlısı olsun güle güle kullan...
E yanii; bi 14 saat kadar tutman gerekiyor- enaz 10 saat kadarda olsa mümkün ama 14 yeni pil için ideal saat..........
perkon
Üye
Konu Sahibi
teşekkür ederim
MagNum
Üye
hayır ama sen aLır aLmaz kuLLanmadan şarja taksaydın daha iyi oLurdu
ama neyse kuLLanmışsın artık şimdi şarjda dursun 10-15 saat ayrıca hayırLı oLsun
MagNum
Üye
sen aLır aLmaz kuLLanmadan şarja taksaydın daha iyi oLurdu
ama neyse kuLLanmışsın artık şimdi şarjda dursun 10-15 saat ayrıca hayırLı oLsun
perkon
Üye
Konu Sahibi
Teşekkür ederim üst teğmenim
slims
Üye
Arkadaslar bende samsun D 600 aldım ve ilk aldıgımda daha dün aldım 2 tane sarjı var hiç sarja takmadım su an sarj bitti bitecek Şimdi sarj bittiginde belirli bir saat telefonu sarjda tutmam gerkir mi gerekiyorsa kac saat * Telefon sarjdayken telefon acık kalmalı mı ?
BU KONUDA belirttim ama ilgilenen olmadı burda ilgilenenler olunca buraya yazdım l: