Yardım !!!!!!!(n73 güncelleme)!!!!!!!! tel açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan Ç.

Okan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
Yardım !!!!!!!(n73 güncelleme)!!!!!!!! tel açılmıyor
!!!!güncelleme yaparken elektirik kesildi tel kapandı açılmıyor ne yapmam lazım lütfen yardımm!!!!!

• Beğen
Tepkiler: Furkan A. ve eshkiya67

dj eşref

Üye
kardes telefonun cokmus eger yazılım atmadan tam anlıyorsan forumda olu yazılım atma var ordan halledersın yok anlamam dersen teknık servıse gıt onlar yaparlar fıyata gelınce 10 yada 15 TL alıyorlar

Okan Ç.

Okan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
kardes telefonun cokmus eger yazılım atmadan tam anlıyorsan forumda olu yazılım atma var ordan halledersın yok anlamam dersen teknık servıse gıt onlar yaparlar fıyata gelınce 10 yada 15 TL alıyorlar

sağol kardeş bi bakayım olmassa yaptırırım

siteyi dolaştım sağlam bişey bulamadım senin bildiğin bişey varsa yazarmısın lütfen :ağlarım:

• Beğen

dj eşref

Üye
kardes ılk once buna bak eger olmazsa 1 konu daha paylasırım >>>>>
Bugün sabah biyoloji sınavına çalışmak yerine telefonumu güncellemek için nsu indirdim akşam gelince de güncelleyecektim. Akşam oldu eve geldim teli güncellerken birden hatayı bastı ve tel açılmaz oldu... Bende 3 belki 3.5 saatlik bir çalışmayla phoenix kullanarak telimi dirilttim şimdi ise sizlerle paylaşıyorum...

Önce phoenix programının linkleri aa-tolga kardeşimize teşekkürler...

Linklerden programı çekip kurduktan sonra;

sitesine giriyoruz burdan telimize uygun flash çekeceğiz bu siteden indirdiğiniz flashlar direk phoeixin içine kurulur! Siteye girdikten sonra solda downloads bölümünde BB5 Support a tıklıyoruz sonra ise telefonumuzun modelini bularak resmine tıklıyoruz. Çıkan sayfadan RM-xxx kodunuza uygun olan son güncellemeyi indirip kuruyorsunuz daha önce dediğim gibi direk phoenixin içine kurulur.

ÖNEMLİ: TELEFONUNUZDAKİ GÜNCEL FLASHLARDAN ESKİ BiR FLASH YÜLEMEYİN SONU KÖTÜ OLABİLİR TELEFONCUYA İYİ BİR PARA VEREBİLİRSİNİZ LÜTFEN ESKİ FLASH YÜKLEMEYİN.

Bu işlemlerden sonra phoenixi açıp asıl işleme başlıyoruz telefonunuzu usb kablosu ile pc nize bağlayın. Sonra file sekmesinden manage connections a tıklayıp NO CONNECTİONS a tıklayıp apply deyin bu önemli olursa sağ alt köşede no connection yazar sonra tekrar file sekmesini açıp open product a tıklayın burdan telefonunuzun RM-xxx kodunu seçip ok diyin sonra flashing sekmesinden firmware update i seçin. Sonra product code nin sonundaki "..." ya tıklayın [Resimdeki 1] ve ordan telefonunuzun rengi ve kullanmak istediğiniz diline göre bir ülke seçin Türkiye için bazen Turkey bazen TR yazabilir. (Şahsen TR'ydi.) Sonra Dead Phone USB Flashing in yanindaki kutucuğa tik koyun. [Resimdeki 2] Bundan sonra ise Refurbish e tıklayın işlem başlayacaktır. Şimdi press of power çıktı ise yapacağınız şey çok önemli;

TELEFONUNUZU USB KABLOSUNDAN ÇIKARIN VE BATARYASINI SÖKÜN. SONRA SIRASIYLA USB KABLOSU BATARYA VE ŞARJ ALETİNİ TAKIP "POWER"(AÇMA/KAPAMA) TUŞUNA BASIN.

Sonrası kolay işlem tamamlanana kadar bekleyin tamamlanınca bir pencere açılıp succeded felan yazar.

Bir teşekkürü çok görmeyin...

Resim alıntıdır :oke:

----------Eklendi @ 16:18:32 ---------- Yazıldı @ 16:15:20 ----------

Yada buna bak bulursam eklerım>>>>>>
telefona phoenix ile kapalıyken nasıl sistem yüklerim sorusuna cevap olarak hazırladığım bu konuyu sizlerle paylaşmak istedim lütfen teşekkür etmeyi unutmayın

evet arkadaşlar ilk önce aa-tolga abimizin olmayanlar için phoenix linkleri

[sıze=4]phoenix programı phoenix_2010.08.004.41526 versiyonu[/sıze]

veya

veya

daha sonra telefonunuzun yazılımını indirtebileceğiniz bir site her türlü nokia tel. Burda mevcut

adresine giriyorsunuz altta blue nokia yazan yere tıklayıp sağda download katagorisinden bb5 katagorisine tıklıyosunuz daha sonra çıkan sayfadan telefonunuzun resmini bulup tıklayın yazılımlar karşınızda sıralanıcak en son fw yi yükleyiniz rm- ye dikkat edin

indirme işleminiz sona erdiğinde dosyayı açın exe olarak görünecektir onu bilgisayarınıza kurunuz uğraşmaya gerek yok yok phoenix klasöründeki producta atın yok bilmem ne hiç uğraşmanıza gerek kalmaz

bunların hepsini yaptıktan sonra telefonunuzu usb ile pc nize bağlayın daha sonra phoenix programını açın file sekmesinden manage connections kısmına tıklayın çıkan pencerede usb varsa tıklayın ve delete değin daha sonra apply değip close değin sonra tekrar file sekmesine tıklayın ve open product değin burdan telefonunuzun tanıtım etiketinde bulunan yani pilin altındaki etikette bulunan rm- kodunu bulun ve ok değin daha sonra flashing sekmesinden firmware updateye tıklayın
karşınıza cıkan pencerede aynen şunları yapın

1. üç nokta olan kutucuğa tıklıyıp türkey yazan herhangi bir kod seçin
2.burası çok önemli telefonun kapalı olduğunu belirtir kutucuğu işaretleyin
3.refurbish e tıklayın telefonunuza yazılım atılmaya başlanacaktır
4.press of power button a benzer bir yazı cıkacak ve bekleyecek bu olunca telefonun açma tuşuna bası birkere basıp bırakın telefonu açmayın basıp bırakın
5. Ve son olarak telefon test mode diye bir ekranla açılınca telefonunuzu açınız işlem bitti demedende telefonunuzu usb den çıkarmayınız :oke::oke::oke::oke:

[ımg]http://img833.imageshack.us/img833/6153/qweasds.jpg[/ımg]

:evet::evet: [sıze=4]lütfen teşekkürlerinizi esirgemeyin[/sıze] :evet::evet:

----------Eklendi @ 16:23:34 ---------- Yazıldı @ 16:18:32 ----------

Al kardes buda 3.cusu artık hangısı olursa benden bu kadar bulursam eklerım>>>>>>
[sıze="6"]
nokia telefonları ölü flash atarak kurtamak​
[/sıze]

[sıze="4"]phoenix ile ölü flash atmayı deneyin [/sıze]

[sıze="4"]phoenix programı ve yazılımlara diğer konularımdan ulaşabilirsiniz.[/sıze]

[sıze="3"]telefonunuzdaki versiyonu veya daha üst versiyonu yükleyin eski versiyonu yükleyemez.[/sıze]
telefon kapalı iken.phoenix programını çalıştırın. Manage connection menusunden no connection satırını yukarı alıp aplly deyin ve close ile kapatın.şimdi open product kısmına tıklayın ve

rm *** (e71için rm-346)kodunu seçin ve ok deyin.,
şimdi flashing menüsüne basın ilk sıradaki firmware update'e basın.product kode satırının sagındaki ... Kutucuguna basın ve turçe dil kodunu secin.sonra dead phone usb flashing kutucugunu işaretleyin

[sıze="4"]şimdi usb kablosunu bağlayın.[/sıze]

ve refurbish tusuna basın
birazdan güç tusuna basmanızı isteyince power tusuna kısa süreli basıp bırakın yüklemeye devam edecektir.bira uzun sürecektir.tepki vermiyor diye hemen kabloyu sökmeyin.biraz sonra yükleme başlayacaktır.
Kolay gelsin.

Bu mesaj yazınca
[ı]product flashing succeeded.[/ı]

[sıze=3]işlem bitti.şimdi kabloyu çıkar ,telefon ingilizce olarak açılacak.ayarlardan telefonun dilini türkçeye çevir.kapanıp açılacak telefonunu güle güle kullan.hayırlı olsun.[/sıze]

[sıze=3][sıze=4]lütfen sağ alttaki teşekkür et ile[/sıze][/sıze]
[sıze=4]t[/sıze][sıze=3][sıze=4]eşekkür etmeyi unutmayalım.sağ üst köşedende değerleme puanı verelim.[/sıze][/sıze]

Okan Ç.

Okan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
cok sagol kardeş ınşallah yapabilirim teşekkürler

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt