YARDIM n70'çiler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
okkankaya

okkankaya

Üye
    Konu Sahibi
YARDIM n70'çiler
Akadaşlar n70 kullanıyorum telefon yeni açıldığında menü tuşuna devamlı basılı tuttuğumda ekrana any diye birşey gelip kayboluyor bazende install diye de çıkıyor nedenini anlayamadım telefona yeni güncelleştirme attım format çektim yinede kaybolmadı nedir bunlar bileniniz varsa yardım edebilirmi şimdiden TEŞEKKÜR ederim...:heyo:

berduş44

Üye
Arkadaşlar o anykey denilen uygulama sağ taraftaki multimedya tuşu yaa panik yapmayın :D :D
oraya hangi uygulamayı koyarsanız bastığınızda o açılıyo ya, telefon açılınca o tuşu etkinlestiriyo işte.
X-plore de uygulama yöneticisi var. Telefonda hiçbir program açmadan oraya bakarsanız, yani xplore-menü-araçlar-uygulamalar yaptığınızda orda anykey olduğunu görürsünüz. Onu kapatırsanız multimedya tuşu çalışmaz ;)

ugur.52

Üye
Arkadaşım Nokia N70 Ahize sesini nasıl açabilirim son ayarda ama kısık değişim yapmadan bunun bir kodu yolu yokmu cavp yazarsan sevinirim ?

saithocca63

Üye
bendede öyleya kısık geliyor.acaba ahize hoparlorunumu değişsek napsak acaba? bilgisi olan acil yazsın arkdaşlar

khytr89

khytr89

Üye
değiştirin.6680 nin ahizesiyle aynı.Ben gayet net duyuyorum. Ya da kapak korsansa ahizeyi tıkıyoda olabilir.Ön kapağı çıkarıp deneyin yina aynıysa değişmeli

nokia shopta yaptırın 15 tl y di en son sanırım. diğer telciler 10 a yapar ama bilinki o cihazdan bir daha hayır gelmez.

osurukböcüğü

osurukböcüğü

Üye
ewt bendede öyle oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt