Yardım muhabbet kuşu uçmuyor

Sponsorlu Bağlantılar

pire0908

pire0908

Üye
    Konu Sahibi
Yardım muhabbet kuşu uçmuyor
2 sene önce aldığım maviş ve limon ( dişi) adlı kuşlarından maviş kaçtı maalesef sonra limon mun gagasında mantar oluştu kuşum 1 sene öyle gitti tedavi ettim.sonra muhabbet kuşu daha aldım oda maalesef öldü.

Şimdi asıl konuya geliyorum limon 2 senedir aldığımdan beri uçamıyor.Kuşumun ötmesi felan yerinde elimden korkuyor alışmadı ve yamuk yürüyor geldiğinden beri

Sorum şu ben bu kuşu ne yapayım yardım

alyuz41

alyuz41

Üye
Abi bir kere kuşun sevgilisi kaçtığı için derpesyona girmiş ve hastalık geçirmiş. Sakın kuşunu alıp havalara atmaya çalışma. Eğer mümkünse kaçan kuşuna benzer bir kuş bul ve al. Belki onun psikolojisini düzeltebilir. Yalnız, başlığı görünce gerçekten bir tebessüm ettim :)

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
yağlanmış olabilir

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 988579

gustimos

Üye
Kardeşim yamuk yürüyor demişsin. Mubisler ucmak için ziplarlar ayaginda bir sorun varsa aci çekiyordur ziplayamaz. Ve bir iki ay hic ucmadi ise 2 gun serbest kalinca ucmaya başlar. Veterinere goturmende fayda var. yaglanma da bir ihtimal

oznkrts

oznkrts

Üye
Bence olasılıklar üzerinde durmalıyız

Olasılık 1 :

dişi erkegi sever erkekdişinin görünüşünü sever erkegin işi bittikten sonra gider sonuç BİTKİSEL HAYAT

olasılık 2 :

2 akraba kuş birbirini görür sever yumurtaları olur akraba evliliginden dolayı sakat kuş çıkar sonuç BİTKİSEL HAYAT

olasılık 3 :

Dişi erkekle çift olur tamam kurtuldum der bu hayattan uçmaya bile tenezzur etmez(kuyrugunu devirip hayat) iyi kapak attım diye düşünür (kaçınılmaz son ) erkek gider ve sonuç BİTKİSEL HAYAT

Bence bu 3 olasılık hakkında durulmalı

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Bence olasılıklar üzerinde durmalıyız

Olasılık 1 :

dişi erkegi sever erkekdişinin görünüşünü sever erkegin işi bittikten sonra gider sonuç BİTKİSEL HAYAT

olasılık 2 :

2 akraba kuş birbirini görür sever yumurtaları olur akraba evliliginden dolayı sakat kuş çıkar sonuç BİTKİSEL HAYAT

olasılık 3 :

Dişi erkekle çift olur tamam kurtuldum der bu hayattan uçmaya bile tenezzur etmez(kuyrugunu devirip hayat) iyi kapak attım diye düşünür (kaçınılmaz son ) erkek gider ve sonuç BİTKİSEL HAYAT

Bence bu 3 olasılık hakkında durulmalı
hayvanlarda enset ilişki yadırganmaz ama

oznkrts

oznkrts

Üye
Evet ama kötü sonuçlar dogurabiliyo görüldügü gibi :D

kaankh

Üye
arkadaşlar konunun üstünden baya zaman geçmiş ama ben yeni bi muhabbet kuşu aldım uçup uçmadığına bakmadım kanatları tam kuyrugunda azıcık eksik var 7-8 aylık kuş kanatlarıda kırık değil ama uçamıyor sizce nedeni ne olabilir.

Üst Alt