Yardim. modern combat 3 online

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
m.murat.95

m.murat.95

Üye
    Konu Sahibi
Yardim. modern combat 3 online
Arkadaslar aranzda online modern kombat 3 oynayan varsa bu sorunu yasiyo musunuz acaba.sorun= oyunu oynuyorum ve turlar bitio surekli yeniden baska bi oyuna atio kazansam da kaybetsem de baska oyuna transfer edio hemen. O oyundan cikinca da aldigim tum xpler ve paralar gidio. Bu nasil bir sorundur ya? Ne zamandir oynuom hala 5 levelim. Kac kere 8'e gectim hatirlamiom. Yardim lutfen. Gameloft hesapi: mmurat95

mrtkaan

Üye
Arkadaslar aranzda online modern kombat 3 oynayan varsa bu sorunu yasiyo musunuz acaba.sorun= oyunu oynuyorum ve turlar bitio surekli yeniden baska bi oyuna atio kazansam da kaybetsem de baska oyuna transfer edio hemen. O oyundan cikinca da aldigim tum xpler ve paralar gidio. Bu nasil bir sorundur ya? Ne zamandir oynuom hala 5 levelim. Kac kere 8'e gectim hatirlamiom. Yardim lutfen. Gameloft hesapi: mmurat95

dostum oyunun içinden arkadaş listene en az 10 kişi ekle sorun çözülür.oyun dolarken ekleyebilirsin arkadaşları

m.murat.95

m.murat.95

Üye
    Konu Sahibi
Ben bi kac kisiye gondermistim ama kabul etmediler, oynayan varsa nick yazsin da birbirimizi ekleyelim bari

mrtkaan

Üye
kabul etmelerine gerek yok dostum 5 dk içinde kaydolur sana arkadaşlar.mesele alert kuruldu oyunun dolmasını beklerken adamların isimlerinin yanında + işareti vardır oraya basarak eklersin arkadasları

m.murat.95

m.murat.95

Üye
    Konu Sahibi
Ama bi kac kisiye gonderdim, hala sag altta sifir yazio

mrtkaan

Üye
ben o şekilde halletttım dostum bildigim bu kadarı yeterlıydı

FeC!

FeC!

Üye
oyun sohbet bolumunde konumuz mevcut oradan ekleyebilirsiniz.

m.murat.95

m.murat.95

Üye
    Konu Sahibi
Kardes tsk cevap yazamadim cunku oynuyordum :D
Soyledigin sekilde yaptim simdi 12 levlm sagoll

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...