S.E.S. Üye eye of tiger' Alıntı: evet abi tel zaten hizliydi ucuyo simdi ama baska fark yok uygulama falan degisikligi yani.. Genişletmek için tıkla ... boşfersene sen bi daha güncelersem
eye of tiger' Alıntı: evet abi tel zaten hizliydi ucuyo simdi ama baska fark yok uygulama falan degisikligi yani.. Genişletmek için tıkla ... boşfersene sen bi daha güncelersem
S.E.S. Üye 'h716043'' Alıntı: ama öğrendin artık başka telleri yaparsın artık Genişletmek için tıkla ... aynen senin gibi bende artık bilmiyen olursa yardım edrim kesinlikle
'h716043'' Alıntı: ama öğrendin artık başka telleri yaparsın artık Genişletmek için tıkla ... aynen senin gibi bende artık bilmiyen olursa yardım edrim kesinlikle
'h716043' Üye eye of tiger' Alıntı: ilyas abi ùst ûste tele flash atmak zararli mi? Genişletmek için tıkla ... Yok ama niye ----------Eklendi @ 23:33:49 ---------- Yazıldı @ 23:32:11 ---------- S.E.S.' Alıntı: aynen senin gibi bende artık bilmiyen olursa yardım edrim kesinlikle Genişletmek için tıkla ... Iyi olur benim fazla zamanım yok öbür arkadaşa gece 1 de yardım ettim ben sabah 8 de iş başı gece 12 paydos
eye of tiger' Alıntı: ilyas abi ùst ûste tele flash atmak zararli mi? Genişletmek için tıkla ... Yok ama niye ----------Eklendi @ 23:33:49 ---------- Yazıldı @ 23:32:11 ---------- S.E.S.' Alıntı: aynen senin gibi bende artık bilmiyen olursa yardım edrim kesinlikle Genişletmek için tıkla ... Iyi olur benim fazla zamanım yok öbür arkadaşa gece 1 de yardım ettim ben sabah 8 de iş başı gece 12 paydos
S.E.S. Üye 'h716043'' Alıntı: Yok ama niye ----------Eklendi @ 23:33:49 ---------- Yazıldı @ 23:32:11 ---------- Iyi olur benim fazla zamanım yok öbür arkadaşa gece 1 de yardım ettim ben sabah 8 de iş başı gece 12 paydos Genişletmek için tıkla ... oww iş saatın çok uzun ben 15:00 11:00 iş saatlerim
'h716043'' Alıntı: Yok ama niye ----------Eklendi @ 23:33:49 ---------- Yazıldı @ 23:32:11 ---------- Iyi olur benim fazla zamanım yok öbür arkadaşa gece 1 de yardım ettim ben sabah 8 de iş başı gece 12 paydos Genişletmek için tıkla ... oww iş saatın çok uzun ben 15:00 11:00 iş saatlerim