yardım lütfen..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

doush18

Üye
    Konu Sahibi
yardım lütfen..
iyi geceler ve yetkili arkadaşların affına sığınarak konuyu eğer yanlış yere açtıysam cok özür diliyorum.. bir sorunum var ve iyice canımı sıkmaya başladı 10 gün önce lg ks660 çift hatlı telefon aldım orjinal ve yeni yeni alışıyorum turkcell hattım vardı zaten sonrada bir avea aldım ve çift kullanmaya başladım lakin şimdi mesaj gönderirken her iki hatta mesajı bazen tek seferde gönderiyor bazen giden kutusuna atıp gönderiliyor yazısı altında tutuyor belli bir süre sonra gönderilemedi diye ileti geliyor mesaj servis numaralarını kont ettim doğru ayarlarda doğru sanırım tek hat çalıştırdım yine aynı sorunu yaptı lütfen yardım edin saygılar

pegoş

pegoş

Üye
Maalesef aynı sorun bendede var. Mesajı gönderiyor gibi yapıyor sonra da mesaj gönderilmedi yazıyor oysa mesaj için ücretlendirme yapıyor. Turkcell'e bunu sordum. Baz istasyon kaynaklı olduğunu geçici bir süreliğine bir sorun olduğunu kısa zaman içinde giden kuruşların iade edileceğini yapılandırma sistem çalışması nedeniyle de olabileceğini vs.. işte akılları sıra bilgi veriyorlar...

Anlayacağın tek yapman gereken böyle bir sıkıntı yaşadığında her seferinde bile olsa telefonu kapat ve 1 - 2 dk. sonra geri aç sorun halledilmiş oluyoor:)

doush18

Üye
    Konu Sahibi
cevap verdiğin için teşşekkürler ama çift hat olduğu için aveadada aynı şeyi yapıyor ama knt yada mesaj hakkı gitmiyor telefondan kaynaklanan bişey sanırım başka tele taktım gönderdi mesaj :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt