Yardım lütfen :s

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

elif4010

Üye
    Konu Sahibi
Yardım lütfen :s
Öncelikle merhaba dostlar . Ben yazın yeni bir cep telefonu alcam ama ne alacağıma karar veremedim şunları da belirtiyim benim için önemli olan şeyler mesaj,oyun,internet,kamera,ve müzik.
yardımcı olursanız sevinirm.

----------Eklendi @ 11:34:48 ---------- Yazıldı @ 11:20:06 ----------

lütfen bi akıl verin

oyunu geç her türlü telefona oyun yükleniyor internette hepsinde kamera ve müzik zaten artık nerdeyse çoğu telefonda var mesaj diyorsan klavyeli bi cihaz işini görür E72 var blackberry bold serisi var bu saydıklarım kamera ve müzik bakımından iyi cihazlar torch var

----------Eklendi @ 11:37:42 ---------- Yazıldı @ 11:36:39 ----------

fazla pahalı bişey olmasın diyorsan o saydıklarım var bir de dokunmatik tercih edersen çeşitli dokunmatikler de var

elif4010

Üye
    Konu Sahibi
e72 y zaten düşünüyorum aslında ama klavyesine alışamam die kuşkum var

----------Eklendi @ 11:38:45 ---------- Yazıldı @ 11:38:19 ----------

saol

----------Eklendi @ 11:41:31 ---------- Yazıldı @ 11:38:45 ----------

yok mu başak bi yardım edecek kişi

kesinlikle öyle bişey düşünme bende var cihaz yan çevirip kullanılan (N97,E7 gibi) cihazlardan çok daha rahat mesaj yazılıyor en önemlisi tek elle kolaylıkla kullanabiliyorsun ben de sürekli mesajlaşan birisiyim ve hiç sıkıntı olmuyor E72den bukadar performans beklemiyordum çok hoşuma gitti her türlü ihtiyacını karşılıyor ben sürekli mesaj ve internet kullanıyorum şarzı çok rahat 2 gün gidiyor diğer telefnlarda 1 günü zor kurtarıyor (sürekli telefon değiştirdiğim için ve telefonlara aşırı merakım olduğu için biliyorum) müzikte dışarı sesi seni biraz tatmin etmeyebilir onun dışında çok iyi bi cihaz...

Starsley

Para sınırın ne kardeşim.. Ona göre önerelim.. Para bol ise.. N8, c7, wave2, Htc Desire HD, Galaxy s varda var..

elif4010

Üye
    Konu Sahibi
1110 ü geçmesin

----------Eklendi @ 12:20:27 ---------- Yazıldı @ 12:13:08 ----------

1000-1250 civarı

tug-rul

Üye
hem dokunmatik hem qwerty klavye mesajlasmanda birebir Nokia C6-00

Kamera : 5 mega pixel

elif4010

Üye
    Konu Sahibi
bunun ses kalitesi nasıl dışarı ses vermede
BİDE BAŞKA RENGİ VAR MI

tug-rul

Üye
bunun ses kalitesi nasıl dışarı ses vermede
BİDE BAŞKA RENGİ VAR MI

ses kalitesinin övülecek bi tarafı yoktur ama gayet normal çıkıyor yüksek sesli değildir. Renkleri ise beyaz ve siyah var telefonu az kişi kullanıyor buda senin bi farkın olur bildiğin üzere herkez bi telefona üşüşüyor örneği samsung corby gibi herkezin elinde var farklı olsun diyorsan c6-00 senin işini en iyi şekilde görür

elif4010

Üye
    Konu Sahibi

GERÇEKTEN HERKESTE OLAYAN B MODEL LAZIM BANA DA 5800 ALDIM SOKAKTA EN AZ 20 VAR OLUYO

----------Eklendi @ 12:30:57 ---------- Yazıldı @ 12:28:12 ----------

BİDE BU NOKİA C-7 VAR O NASIL

yine ben çıktım karşına C7 kullandım biraz oda işini görür dokunmatiği 5800 gibi değil çok çok daha iyi kapasitif olması lazım (yani aynı anda iki veya daha fazla dokunmayı algılayabiliyor)...en çok dokunmatiği hoşuma gitti kamerası 8 mpx ama auto focus yok mesajlar kolay interneti de klasik internet gibi uygulama konusuna gelince ona da yükleniyor site üzerinden bolbol bulabilirsin...

tug-rul

Üye
dokunmatik kullanabiliyorsan onuda al ama onuda kullanan cok türkiyede baya bir reklam oldu c7 için c6-00 görmeyen bile vardır.

elif4010

Üye
    Konu Sahibi
dokunmatik kullanabiliyorsan onuda al ama onuda kullanan cok türkiyede baya bir reklam oldu c7 için c6-00 görmeyen bile vardır.

Zaten alfasayısal beni zorlar en iisi dokunmatik. Ama c6nın da o klavyesine bşi olur mu ki

tug-rul

Üye
Zaten alfasayısal beni zorlar en iisi dokunmatik. Ama c6nın da o klavyesine bşi olur mu ki

Nokia C6-00 klavyesinde seni zorlayacak hiçbirşey yoktur aynen bilgisayar klavyesi gibidir Ctrl+C gibi fonksiyonlarıda vardır.

elif4010

Üye
    Konu Sahibi
kırılmaz deme

uribaju

Üye
kibarlık,zariflik,paslanmaz çelik,gorilla glass çizilmez ekran,karizmatiklik ve her istediğini yapmak istiyorsan c7 al derim

elif4010

Üye
    Konu Sahibi
heralde ya ıphone 4 ya da c7 alcam

lg optimus black çıkacak bu hafta içerisinde. en iyi smartphonelardan biri. bence ona da bi bakmalısın. 1100 lira bütçe belirtmişsin optimus black şu anda internet üzerinden 999 tl ye satılıyor fiyatı diğerlerine göre daha iyi yani. android 2.2 işlemcisi var ve oldukça hızlı bir cihaz. ayrıca bir çok yenilik var kendisinde. ön kamerada 2mp kamera kullanan tek smartphone. ekran parlaklığını güneş ışınlarına göre ayarlayan bu sayede güneşte ekranı görmemizi sağlayan nova display özelliği mevcut kendisinde. ayrıca diğer smartphone lara göre %50 şarj tasarrufu sağlıyor. wifi direct teknolojisi sayesinde internet erişimi çok daha hızlı hale geliyor. tasarımı da oldukça güzel. bi sitede dünyanın en ince smartphone u olduğunu okumuştum. değerlendirmeye değer bence.

C6'nın kalvyesini tek elle kullanamayabilirsin o zorluğu çıkar gerisi normal N97'nin kibar hali BENCE ....

Ocean258

Üye
Hem fiyatı ucuz hemde kaliteli smartphone almak istiyorsan LG optimus black öneririm sana. ozelliklerine linkten bakabilirsin..

Tepkiler: technoshark
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...