Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yardım lütfen +rep edene
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
terzakli56
Üye
Konu Sahibi
yardım lütfen +rep edene
slm arkadaşlar benım 6600 tel im var trcell msn yi yükledim msn ye giriyom fakat ikidebir doğrulama hatası alıyorum yardımcı olabilir misiniz lütfen +repp
slm arkadaşlar benım 6600 tel im var trcell msn yi yükledim msn ye giriyom fakat ikidebir doğrulama hatası alıyorum yardımcı olabilir misiniz lütfen +repp
ilki rep yok bu sitede 2. si 6600 da o sorun herkezdevar benim bildiğim doğrulama türünü normal yapınca sorun kalmaması lazım ama hala sorn devm ediyomuş sen de bi dene ) internet ayarlarını doğruma türüne normal yap
ilki rep yok bu sitede 2. si 6600 da o sorun herkezdevar benim bildiğim doğrulama türünü normal yapınca sorun kalmaması lazım ama hala sorn devm ediyomuş sen de bi dene ) internet ayarlarını doğruma türüne normal yap
valla heerşey için tşkler fakat olmadı bugun turkcell msn ye giriş hiç olmuyor yardım edecek varsa çok memnun olurum tşler
the_poison
Üye
msn yi baştan yükle bide bu sitede maxipuan var +rep yok kanka.
diablque
Üye
arkadasım bende bir 6600 kullanıcısı olarak aynı sorunu yasadım sana tavsiyem verichat veya quickim prosunu kullanmandır her ikisininde türkçe versiyonu var saygılar