yardım lütfen +rep edene

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

terzakli56

Üye
    Konu Sahibi
yardım lütfen +rep edene
slm arkadaşlar benım 6600 tel im var trcell msn yi yükledim msn ye giriyom fakat ikidebir doğrulama hatası alıyorum yardımcı olabilir misiniz lütfen +repp

CanceR

CanceR

Üye
slm arkadaşlar benım 6600 tel im var trcell msn yi yükledim msn ye giriyom fakat ikidebir doğrulama hatası alıyorum yardımcı olabilir misiniz lütfen +repp

ilki rep yok bu sitede 2. si 6600 da o sorun herkezdevar benim bildiğim doğrulama türünü normal yapınca sorun kalmaması lazım ama hala sorn devm ediyomuş sen de bi dene ;)) internet ayarlarını doğruma türüne normal yap

terzakli56

Üye
    Konu Sahibi
ilki rep yok bu sitede 2. si 6600 da o sorun herkezdevar benim bildiğim doğrulama türünü normal yapınca sorun kalmaması lazım ama hala sorn devm ediyomuş sen de bi dene ;)) internet ayarlarını doğruma türüne normal yap

valla heerşey için tşkler fakat olmadı bugun turkcell msn ye giriş hiç olmuyor yardım edecek varsa çok memnun olurum tşler:oke:

the_poison

the_poison

Üye
msn yi baştan yükle bide bu sitede maxipuan var +rep yok kanka.

diablque

Üye
arkadasım bende bir 6600 kullanıcısı olarak aynı sorunu yasadım sana tavsiyem verichat veya quickim prosunu kullanmandır her ikisininde türkçe versiyonu var saygılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt