Yardım lütfen oyun oynamak ıcın rootmu gereklı nedır bu root nası yapıcam yardım.!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hemato

Üye
    Konu Sahibi
Yardım lütfen oyun oynamak ıcın rootmu gereklı nedır bu root nası yapıcam yardım.!
Yardım lütfen oyun oynamak ıcın rootmu gereklı nedır bu root nası yapıcam yardım.! garantıden cıkarırmı telı cıkarıyorsa eger bu root u kaldırıp tekrar garantısını devam ettırebılırmıyız yardım . !
gangstar
shıft
pes11
bu tur oyunlar oynamak ıstıyorum.

yakup_

Üye
dostum galaxy ace onları oynatır root yapma garanti dışı kalır... oyunun yüklenmesiyle ilgili forumda konular var onlara bak

hemato

Üye
    Konu Sahibi
saol hocam hafıza kartı alayımda denıyeyım.

Necmati

Necmati

Üye
Zaten oyunlar için root gerekmez telefona apk yükleyip oyunu oynayabilirsiniz.

technoshark

technoshark

Üye
Evet arkadaşım root işlemi telefonunu garanti kapsamından çıkartır.

byeblade

Üye
rootsuz telefon iyi olmaz

61semih

61semih

Üye
rootsuz telefon iyi olmaz
yo gayet ıyı oluyor ne ararsam buluyorum forumlarda nette felan zaten uygulama konusunda sıkıntı olmuyor
telefonun kulaklık sesını yukseltmek ıcın kod var o kodlarda (pc de bıos gıbı) ses secenegıne tıklayamıyorum sanırım rootsuz oldugu ıcın ep630 sıparıs verdım bugun yarın gelır geldıkten sonra root yapıp sesını yukselltecegım
bunun dısında ıhtıyacım olmadı root a

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
hacı homerun battle gibi oyunlarda root istiyo ve arkadaşa katılıyom rootsuz telefon ii olmaz kısıtlamalar çok ama root yapmayın 2.3.4 te root için gereken güvenlik duvarları kaldırılacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt