YARDIM LÜTFEN. nokia e50 de yuotubeden vıdeo izleyemıyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rcpdmr

rcpdmr

Üye
    Konu Sahibi
YARDIM LÜTFEN. nokia e50 de yuotubeden vıdeo izleyemıyorum.
forumda baktım çeşitli yollar var ama olmuyor.
sorun şu:
youtubeden vıdeo ya tıklayınca web uygulaması açılıyor. aslında real player açılması gerek bunu bir türlü çözemedim.

konuyu bulmada ya da bılgısı olanların mesaj olarak veya burada yardımcı olurlarsa sevinirim. gerçekten uzun zamandır uğraşıyorum.

mstf_l

mstf_l

Üye
google ın sitesinden resmi youtube uygulamasını indirebilirsin sahsen ben e63 te onu kullanıyorum

----------Eklendi @ 18:39:22 ---------- Yazıldı @ 18:37:09 ----------

ahanda bu da link

rcpdmr

rcpdmr

Üye
    Konu Sahibi
google ın sitesinden resmi youtube uygulamasını indirebilirsin sahsen ben e63 te onu kullanıyorum----------Eklendi @ 18:39:22 ---------- Yazıldı @ 18:37:09 ----------ahanda bu da link
kardeş denedim olmadı ya.yok mu başka çözümü bunun. :(

mstf_l

mstf_l

Üye
nasıl olmadı ne hatası verdi

rcpdmr

rcpdmr

Üye
    Konu Sahibi
nasıl olmadı ne hatası verdi
uygulama yükleniyor,sonra menü'de açmak isteyince,menü özellik desteklenmiyor, diyor.Benim tel versiyonu farklı galiba. Ama buna göre yok mu uygulama.kusura bakma geç cevap veriyorum.

mstf_l

mstf_l

Üye
onemli degil gec cevap vermen :oke:
Baska bi kac tane daha youtube uygulamsı vardı bi bakayım

----------Eklendi @ 05:14:35 ---------- Yazıldı @ 05:08:38 ----------

e50 s60v3 yani calıstırması lazım ama sunlara bak bide
www.maxicep.com/s60-3rd-diger-internet-uygulamalari/youtube-for-mobile-182579.html

www.maxicep.com/s60-3rd-diger-inter...tion-gibi-sitelerden-video-izleme-296302.html

www.maxicep.com/s60-3rd-diger-inter...e-v1-11-telefonda-youtube-programi-82875.html

Ama bunları ben kullanmadım yani calısacagı garantisi veremem bir de konuların anlatımını falan oku belki yapman gereken ekstra ayarlar vardır

rcpdmr

rcpdmr

Üye
    Konu Sahibi
onemli degil gec cevap vermen :oke: Baska bi kac tane daha youtube uygulamsı vardı bi bakayım ----------Eklendi @ 05:14:35 ---------- Yazıldı @ 05:08:38 ---------- e50 s60v3 yani calıstırması lazım ama sunlara bak bide www.maxicep.com/s60-3rd-diger-internet-uygulamalari/youtube-for-mobile-182579.html www.maxicep.com/s60-3rd-diger-inter...tion-gibi-sitelerden-video-izleme-296302.html www.maxicep.com/s60-3rd-diger-inter...e-v1-11-telefonda-youtube-programi-82875.html em Ama bunları ben kullanmadım yani calısacagı garantisi veremem bir de konuların anlatımını falan oku belki yapman gereken ekstra ayarlar vardır
EmTube bağlantıda sorun var diyor. 404 bağlantı sorunu diye. bir türlü anlamadım. neden böyle yapıyor bu telefon.

rcpdmr

rcpdmr

Üye
    Konu Sahibi
Oburleri onlarda mı calısmıyor?
onlar hiç çalışmıyor,neden web uygulamasını açıyor anlamıyorum. Normal'de real player'i açarak izlemem gerek. ama olmuyor. Forumları,konularıda okudum ama çözüm bulamıyorum.

mstf_l

mstf_l

Üye
onlar hiç çalışmıyor,neden web uygulamasını açıyor anlamıyorum. Normal'de real player'i açarak izlemem gerek. ama olmuyor. Forumları,konularıda okudum ama çözüm bulamıyorum.
Telde bir sorun var heralde bi format at bence

rcpdmr

rcpdmr

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt