one2one2
Üye
-
Konu Sahibi
-
CPU Fan controller'ı enabled yaptım ama sonuç aynı başka marka anakartta da aynısını yaptı sonuç itibarı ile bu durum power dan kaynaklanıyordur ozaman peki yüksek powerdan kasıt yüksek voltlu yani doğrumudur?
CPU Fan controller'ı enabled yaptım ama sonuç aynı başka marka anakartta da aynısını yaptı sonuç itibarı ile bu durum power dan kaynaklanıyordur ozaman peki yüksek powerdan kasıt yüksek voltlu yani doğrumudur?
pc yi yeni formatladim ve driverlarini yükledim yani kasacak bir pro yok birde powerimi değiştircez şimdi yani
----------Eklendi @ 22:05:51 ---------- Yazıldı @ 22:03:46 ----------
tamam mecburen yeni bi power alicam ilginiz için teşekkürler arkadaşlar deneyip durumu bildiririm.
evet arkadaslar fanin pin sayisiyla alakaliymis 4 pinli bi fan aldim sorun cozuldu. bana yardimci olan ilgiyi esirgemeyen psygnosis ve Fahrettin.ony isimli arkadaslara cok tesekkur ederim.
Bakın son resimde, Hardware Monitor Ekranın da CPU Fan Speed bölümüne girin ve burada ki 3529RPM hızını biraz daha indirin. Bu ayarı yaptıktan sonra F10 ile yaptığınız ayarları kaydedin ve bilgisayarınızı baştan başlatın. Eğer değişen birşey olmaz ise sorun büyük ihtimal ile PSU kaynaklıdır.
evet arkadaslar fanin pin sayisiyla alakaliymis 4 pinli bi fan aldim sorun cozuldu. bana yardimci olan ilgiyi esirgemeyen psygnosis ve Fahrettin.ony isimli arkadaslara cok tesekkur ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?