Yardım Lütfen | Bilgisayarım kendiliğinden kapanıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
usinso

usinso

Üye
    Konu Sahibi
Yardım Lütfen | Bilgisayarım kendiliğinden kapanıyor
arkadslar mrb. bilgisayarımla ilgili bi sorunum vardı.bilgisayarım bu ara durduk yere hiç bi hata vermeden kapanmaya basladı.sıcak mı diye bakıyorum belkı ondan kapanmıstır diye ancak daha sıcaklarını da gormustum nedenini anlamadım bi türlü.bide bilgisayar şarjda iken kapanmakta.pilde iken kapanmıyor.garantiye de vermek istemıyorum belkı benım yapabilecegim bişeydir bi danısayım dedim.saygılar

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Adaptör ısınıyormu çok

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Olabilir peki adaptör orjinalmi?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Marka model nedir nerden aldın ?

usinso

usinso

Üye
    Konu Sahibi
Marka model nedir nerden aldın ?
casper nirvana

• Ekran Kartı: AMD Radeon HD 6610M Graphics
  • RAM : 6144MB RAM
  • Net Paketi: 8MBps biri
  • İşlemci : Intel(R) Core(TM) i7-2670QM CPU @ 2.20GHz (8 CPUs), ~2.2GHz
  • İşletim Sistemi: Windows 7 Home Basic 64-bit
  • ​ve bimeksten alınma..8 ay falan oldu alalı garantisi devam etmekte

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Garantiye götürmen en doğrusu yapacak birşey yok gibi arkadaşımda hp var bilinçsiz kullanıyor ve orjinal adaptör vermemişler 1650'ye almış özelliklerinden bile haberi yok adaptör çok ısınınca resetliyor pil takılı iken yapmıyor ama aynı senin sorunun gibi.

usinso

usinso

Üye
    Konu Sahibi
Garantiye götürmen en doğrusu yapacak birşey yok gibi arkadaşımda hp var bilinçsiz kullanıyor ve orjinal adaptör vermemişler 1650'ye almış özelliklerinden bile haberi yok adaptör çok ısınınca resetliyor pil takılı iken yapmıyor ama aynı senin sorunun gibi.
anladım.teşekkür ederim ilgilendigin için.istemesemde vericem sanırım garantiye.hem bi ayda gelmez hemde bilgisayarımın içindeki oyunlar vs gitsin istemıyodum ama yapcakbişi yok sanırım :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
rica ederim dostum. Yazılımsal sorun olması imkansız hee pildede reset atıyor olsa virüs vardır şöyledir böyledir diyebiliriz ama sorun belliki adaptörde zaten serviste bulurlar nedenini oyunlarıda birgünün ayırır yüklersin artık save dosyalarını al ama unutma iyi forumlar:)

usinso

usinso

Üye
    Konu Sahibi
önerin ve yardımın için tekrardan teşekkürler..iyi forumlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt