yardım lazım :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beşiktaşlı24

Beşiktaşlı24

Üye
    Konu Sahibi
yardım lazım :(
yaw hacılar ben cfw yapmaya çalışıyorum ve ofw üzerinde çalışıyorum fakat ofw den program siliyorum nokıafwcleaner programıyla ,mod uyguluyorum fakat hiçbiri doğru düzgün olmuyor programların simgeleri böyle garip garip yerinde filan duruyo bilen dostlarımız bir yardım etse iyi olur

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
modları tek tek uygula sorunun modlar'dadir büyük ihtimalle

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
ofw ler için olan modlardan uyguladığından emin misin ?

Beşiktaşlı24

Beşiktaşlı24

Üye
    Konu Sahibi
haklısınız bunu hiç düşünmemiştim bide şu simge sorununu nasıl halledrim biliyormusunuz

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
simge sorununu daha detaylı anlatırsan

Beşiktaşlı24

Beşiktaşlı24

Üye
    Konu Sahibi

linkte fotosu var metalci meleke sordum o matrixmenudata dosyasının içinden isimlerini sil dedi fakat nasıl silceğeimi bilmiyorum sizce nasıl hallederim

- - - Eklendi - - -

yaw bu nasıl iş deli oldum yahu bu simgeler niye böyle gözüküyo :off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::vur:vur

- - - Eklendi - - -

lütfen yardım edinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
nokia firmvare cleaner ile sadece rofs2'de mi temizlik yaptın ? Core, rofs3 ve udada da temizlik yapmalısın(sildiğin programları her birinde silmelisin) sistemde kalıntılar olduğu için bu şekilde oluyor.

Beşiktaşlı24

Beşiktaşlı24

Üye
    Konu Sahibi
yaw hacı hay sen çok yaşa ben bu işlerde acemi oldğm için bunu bilmyrdim çok teşekkürler yha

- - - Eklendi - - -

bide hacı bunların kalıntılarını core dosyasının içinden nasıl tmzlyeceğim fw cleaner ile açılmıyor

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
core rofs3 uda'ları nokia cooker ile aç her birini açtığın zaman hani firmware cleaner de rofs2 için dosya yolu seçiyorsun ya aynen o şekilde seç core falan için o şekilde temizle

Beşiktaşlı24

Beşiktaşlı24

Üye
    Konu Sahibi
biraz ayrıntılı anlatabilrirmisin nasıl olacağını anlamadım ve ellemi sileceğim??

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
şimdi bak nokia cooker programı ile core dosyasını aç daha sonra nokia fw cleaner programını aç ve açılıştaki dosya yolu seçeneğinden nokia cooker ile çıkarttığın core dosyasının dosya yolunu seç ondan sonra silmek istediklerini sil programı kapat nokia cooker ile core dosyasını yeniden paketle tamamdir. Aynı işlemi uda ve rofs3 rofs2 yani hepsinde yapmalısın.

Beşiktaşlı24

Beşiktaşlı24

Üye
    Konu Sahibi
tamam çok saol hacı yaptım teşekkürler

- - - Eklendi - - -

yaw hacı fw cleaner programıyla sildim falan mod filan uygulamadım flash attım ama sistem hatası diyor

- - - Eklendi - - -

formatta attım fakat düzelmedi

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
ofw sistem hataları fix diye bir mod vardı onu dene geçer mi bi bak ama modları tek tek uygula sorun yapani bul daha sağlıklı olur

• Beğen
Tepkiler: berkanbjk 24
Beşiktaşlı24

Beşiktaşlı24

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkürler

Süleyman

Süleyman

Üye
:rica:

Beşiktaşlı24

Beşiktaşlı24

Üye
    Konu Sahibi
yha bide 5800 ofw modları nerden bulabilirim

Süleyman

Süleyman

Üye
sistem modlama bölümüde Masterthone paylaşmıştı ofw modlarını

Beşiktaşlı24

Beşiktaşlı24

Üye
    Konu Sahibi
yaw hacılar gene bir sorum var kşisel,temalar'a giriyorum atıyor beni acaba bu sorunu hiç yaşıyan oldumu??

Süleyman

Süleyman

Üye
yaw hacılar gene bir sorum var kşisel,temalar'a giriyorum atıyor beni acaba bu sorunu hiç yaşıyan oldumu??
private/10202be9/101f876f.txt

dosyasından varsayılan temayı değiştirmişsin. Sorunu çözmek için siscontents ile varsayılan tema yapacak temayı aç.
skn dosyasına girerek oradaki dosya yolunu değiştir. (karmaşık karakterlerin olduğu yerin yanındaki tuşu bas)
temayı sis olarak kaydet. O yeni kaydettiğin temayı bir daha siscontents ile aç. Rofsa gömülecek hale getir ve rofstan önceki temayı sil. bunu yükle. 101f876f.txt dosyasını bir daha düzenle. Sorun çözülecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt