Yardım Kardeşlerim ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ByCru3L

ByCru3L

Üye
    Konu Sahibi
Yardım Kardeşlerim ?
Nokia 603 ' Telefonumun C Hafızasının Boyutunu Yükseltmek İstiyorum 8 GB hafıza kartı var hatta E: Depo Hafızasının hepsini C: ye Verebilirim Herşeyi Hafıza Kartına Yüklüyorum Hiç Bir İhtiyacım Yok E: İle Yardım Edin Ne olur Sorun Yaşıyorum Genelde.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
QT uygulamaları oyun vs bazı dosyaları tel hafızasına kaydedilir.

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
Mobile cleaner programi kullan. Ilk seferde 15-20 mb yer acabilir. Kardesimde 12 mb yer vardi hafizada. Mobile Cleaner kurduk simdi 37 mb var.

ByCru3L

ByCru3L

Üye
    Konu Sahibi
Peki Bu C:'deki Uygulamaları Hafıza Kartına Ve ya Depoya Taşıma İmkanımız Yokmu ?
Veya Güncellemelerde Yolunu Değiştirelim Hafıza Kartı Veya Depo'ya

asigsasi

asigsasi

Üye
kardeşim yüklü uygulamalardan bak hangi dosyalar fazla yer kaplıyorsa yükleme dosyasını bul e ye kur yeniden

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
ByCru3L

ByCru3L

Üye
    Konu Sahibi
Büyük Yer Alan Uygulamar Belli Zaten Social Haritalar Microsoft App'sler Diğerlerini Elle Yüklediğim İçin Yolunu Hafıza Kartı Olarak gösteriyrum Zaten.

MaxipmaN

Üye
kendi kendine azalmaya başlar zaman geçtikçe çöp dosyalar birikir zaten hafızası gayet yeterli neden ihtiyaç duydun ki?

MaxiZombie

MaxiZombie

Üye
Mobile cleaner programi kullan. Ilk seferde 15-20 mb yer acabilir. Kardesimde 12 mb yer vardi hafizada. Mobile Cleaner kurduk simdi 37 mb var.

bazen c/private de (dizin numarasını bilmiyorum) boyutu 20-22 mb olan bir dosya oluyor. Neden oluştuğunu bilmiyorum ama onuda sildiği için 15 - 20 mb yer açıyor:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt