[ yardım] kamera yı açtığımda ekran siyah oluyor

Sponsorlu Bağlantılar

yunga_crazy

Üye
    Konu Sahibi
[ yardım] kamera yı açtığımda ekran siyah oluyor
beyler kamera yı açtığımda ekran siyah oluyor arkadan baktığımda kameranın oto açılan kapağı devamlı açık duruyor telefondada hackli sürüm var servisemi yollasam yoksa sürümümü değiştirsem teşekkürler.

ANIL

ANIL

Admin
flash atarak yazılımı yeniden yükleyebilirsin...

Mert Gürbüz

Üye
Aynı sorun bendede var telefon 5800 . 10 defa yazılım değiştirdim yine düzelmedi. Ama benim video modunda kayıt yapıyor kamera modunda ekran siyah.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
sorunun yazılımsalda olabilir donanımsalda .. önce bi format at düzelmezse flaş at baktın olmuyor servise ver. Yeni aldığım 6210'u kız arkadaşım 30 santimde düşürdü telefon elindeyken sıraya düştü bir daha kameraya girmedi açınca ekran siyah oluyordu ve çıkmıyorduda telefon donuyordu ama çözümü bulmuştum kenarlarından bastırınca açılıyordu ve donması geçiyordu yoksa bataryayı çıkarmak zorunda kalıyordum tabi artık yanlardan bastıra bastıra sürgüsü bozulmuştu :D

hizan

hizan

Üye
Aynı sorun bendede var telefon 5800 . 10 defa yazılım değiştirdim yine düzelmedi. Ama benim video modunda kayıt yapıyor kamera modunda ekran siyah.
arkadaşım yazılım ile düzelmedi ise telefon darbe görmüştür.

esatgelmedi

Üye
son yüklediğin uygulamalardan da kaynaklanabilir. bence de önce format at. olmazsa flash

Üst Alt