Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yardım "ITunes den Iphone a video atma Sorunu"
Sponsorlu Bağlantılar
minutari
Üye
Konu Sahibi
Yardım "ITunes den Iphone a video atma Sorunu"
Mpeg4 formatına çevirdiğim bir filmi itunes e ekledim. i phone u sync ediyorum fakat bu filmi telefona atmıyor.
Yardımcı olurmusunuz...
ilkker
Üye
movies sekmesi var sag ust tarafta. (hani info,summary,application,music yazanyerde). moviese tikla. kaydirma cubugunu asagiya indir orada videolari goreceksin secip sync de.
by coco
Üye
arkadslar bana cok acil ı tunes hesap açmak iiçn neler yapıcamı sırasıyla yazabilen warmı acaba acmm gerekiyor da smdiden çok teskkür ederim
beko45
Üye
Bende mpeg4 videolarımı itunes'a atmayı beceremedim bi türlü Birisi yardımcı olursa sevinirim. (harbi harbi atamadım ha işe bak )
C.RON@LDO
Üye
aynı sorun bende vardı indirdiğiniz filmi tekrar iphone formatına çevirmeniz lazım. . " DVDVideoSoft Free Studio" programı çeviriyo direk itunese oto atıyo .. tavsiye ederim
beko45
Üye
Çok sağol kardeş söylediğin programla videoları tekrar convert edince iTunesa attı direk. Eyv