yardım . internetten ses gelmiyor

Sponsorlu Bağlantılar

35cilgin

Üye
    Konu Sahibi
yardım . internetten ses gelmiyor
arkadaşlar ınternetten ses gelmiyor herhangi bir klip falan izleyeceğim zaman görüntü geliyor ses gelmiyor, mozillayı yükledim orda görüntü ile birlikte ses geliyordu ama şimdi mozilladanda ses gelmiyor yardımcı olursanız sevinirim....
birde explorer 7 yi yüklemeyi denedim ama her seferinde hata veriyor xp kullanıyorum ve lisanslı olmasına rağmen neden yükleyemiyorum bir el atarsanız sevinirim teşekkürler...

Ozan

Ozan

Admin
İnternet dısında, normal müzikler çalıyor mu sistem sesleri geliyor mu peki ?

kurt bey

kurt bey

Üye
aynı sorun bendede oldu. Yüklediğin yazılımlardan herhangi biri buna neden olabiliyor. Sistemini sorunsuz çalışan bir tarihe geri yükle düzelecektir büyük ihtimalle. Son yüklediğin yazılımlarıda kontrol etmeni öneririm.

carisma58

Üye
BilgisayarımHKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREmicrosoftWindows NTCurrentVersionDrivers32 'a kadar ilerleyin.
Sağ taraftaki pencerede boş bi yere tıklayarak "YENİ" ardından "DİZE DEĞERİ" ni tıklayarak satır ekleyin. Satırın ismini "wavemapper" olarak değiştirip ENTER'a basın. Böylece Adı "wavemapper", Türü "REG_SZ" olan bir satır eklemiş oldunuz. "wavemapper" ismine çift tıklayın, size değer verisi girmenizi isteyen bir pencere açılacak. Buraya "msacm32.drv" yazın ve Tamam'ı tıklayın.

--------------- Ekleme ---------------

tabi bunları yapmadan önce çalıştır a regedit yazıp enter gerekir :D

kurt bey

kurt bey

Üye
BilgisayarımHKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREmicrosoftWindows NTCurrentVersionDrivers32 'a kadar ilerleyin.
Sağ taraftaki pencerede boş bi yere tıklayarak "YENİ" ardından "DİZE DEĞERİ" ni tıklayarak satır ekleyin. Satırın ismini "wavemapper" olarak değiştirip ENTER'a basın. Böylece Adı "wavemapper", Türü "REG_SZ" olan bir satır eklemiş oldunuz. "wavemapper" ismine çift tıklayın, size değer verisi girmenizi isteyen bir pencere açılacak. Buraya "msacm32.drv" yazın ve Tamam'ı tıklayın.

regeditte zaten böle bir dosya mevcuttur. Bu yöntem bi işe yaramaz. :islik

carisma58

Üye
bak bakalım mevcut mu

çünkü bazı programlar bunu siliyor

technonur

technonur

Üye
ineterner seçeneklerinde gelişmiş kısmında sesleri çal diye birşey var ona bak bakalım bi

Oğuz Özseyrek

Oğuz Özseyrek

Üye
Ses Kartının Driver ve Özelliklerini Kontrol Et

gokhan_1268

Üye
SEN PC YE FORMAT AT BİDE SES KARTINI İYİ TANIT:oke:

denizs

denizs

Üye
yha aynı sorun bende de war.. wavemapper ztn yüqlü ama bi türlü internetten ses gelmiyo... denilenlerin hepsini yaptm.. denetm masası.. internet explorer'ı falan kontrol ettim. her şey tamam ama internetten izledigim videolardan ses gelmio.. :( yardımcı olursanız sevinirim..

erkan1616

Üye
Kardeş aynı sorunu bende yaşadım araçlara girdim internet seçeneklerinden programa bastım web ayarlarını sıfırla seçeneğini kullandım sorun halloldu sende dene bir

furkannn0066

Üye
arkadaşlar benim bilgisayardan ses gelıyo ama internetten şarkı açınca ses gelmıyor bi yarımcı olursanır teşşekür ederim :ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım:

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Eğer winamp türü medya oynatıcılarında ses geliyorda internet üzerinden dinlediğinde gelmiyorsa flash player programını kur...Eğer varsa güncelle...Son versiyonunu burdan indirebilirsin...

motox

motox

Üye
arkadaslar baya basıt bi sorun yuzunden kaynaklanıyo örnek verecek olursak realtek ses kartının ayarlar kısmından çevre ayarları <none> dir onu genel veyada bod room her hangi bi ayar yaptgınızda duzelecekdir duzelmesse yazın yardımcı olmaya calısım

osmnsrc

Üye
çook teşekkürler non yazan yeri değiştirince kendine geldi sağolasın

realtek proğramını kaldırıp tekrar kurdum yinede gelmemiştii ellerine bilgilerine sağlık:yuru

ino-musti

Üye
:aha:denetim masası/ses efekti ve ses aygıtları/ses...
buraya girdikten sonra ses çalarken varsayılan aygıtı modem#0 hattı yürütmeden intel(r)tümleşik sese getirin:bigstar::yuru:heyo::oke:

maksa

Üye

tabi bunları yapmadan önce çalıştır a regedit yazıp enter gerekir :D
beni bilgisayarın bu bölümünde hiç birşey yok ve yeni dizi acamıyorum hata veriyor

beni bilgisayarın bu bölümünde hiç birşey yok ve yeni dizi acamıyorum hata veriyor
biri bana yardım ederse sevinirim
sorum birtürlü çözülmüyor heryolu denedim drivers32 yeni dizin acmıyor yeniden codec yüklerken cod5 hatası veriyor drivers32 boş kalıyor

EWİNDAR_30

Üye
:oke:arkadaslar baya basıt bi sorun yuzunden kaynaklanıyo örnek verecek olursak realtek ses kartının ayarlar kısmından çevre ayarları <none> dir onu genel veyada bod room her hangi bi ayar yaptgınızda duzelecekdir duzelmesse yazın yardımcı olmaya calısım:oke: sırf sana tşkür etmek için kaydoldum bu sayfaya cok tşklr

gsmobile01

Üye
cok saoL Arkdaşım aLLah Razı OLsun

MeLaNKoliaTDK

MeLaNKoliaTDK

Üye
aynı sorun bende şu şekilde oluyo.. " görev yöneticisi \ işlemler \ system işlemlerinden svcohst.exe ve w.. ile başlayan bir işlemdaha var bunları sonlandır yaptıgımda internetten ses gelmiyor ama bilgisayarın diger sesleri geliyor

Üst Alt