yardım . internetten ses gelmiyor

Sponsorlu Bağlantılar

54mk54

Üye
üffff bende de var aynısı........... ama realtek değil sanırım IDT diye bişey ama sistemi geriye aldım bi kere flashın gncellemesini istedi yptı oldu şimdide gncelliorm olmuyo.............:ağlarım:

İstisna

Üye
:D :D Bikere internetten ses Gelmez Kolonlardan ses gelir :) ses kartını kontrol et format at pc ne ses Kartınıda yeniden yükle sorun kalkıcaktır

llid

Üye
ben pcye formatta attım ama değişen hiçö bişey yok ses driverlarını falan da tamamen düzgün bi şekilde kurdum ama değişen bişey yok :S sistem sesleri ve internetteki videolardan hala ses çıkmıyor yaldım plsss!!!

wescaster

Üye
bnde pes2010 dan ses gelıyor internette ses yok

devrana

Üye
zaten bu dosya mevcut :P

yasar1081

Üye
Bendede aynı sorun var bi çaresini şimdiyekedar bulan olmadımı ya bilen yazsın yaab

himen34

Üye
arkadaslar baya basıt bi sorun yuzunden kaynaklanıyo örnek verecek olursak realtek ses kartının ayarlar kısmından çevre ayarları <none> dir onu genel veyada bod room her hangi bi ayar yaptgınızda duzelecekdir duzelmesse yazın yardımcı olmaya calısım

ARKADAŞ HAKLI NONE' yi düzeltin oda yapın oluyor
not- taş koridor yada kanalizasyo borusu yapmaın oda idaeldir BENCE :op::megafon::evet::yuru:sarıl::nono:

XIX

Üye
Araçlar > İnternet Seçenekleri > Gelişmiş > Sıfırla ( Çıkan kutuda kişisel ayarları'da sıfırlayı seçin ) > Sıfırla.
Bu işlemi ben yaptım bende oldu. Bende kurcalarken buldum şimdi...
Kolay gelsin..

zaim35

Üye
arkadaşımmm her bi bo... denedim olmuyor :S 1 yardıımmmmmmmmmmm

canberk61

Üye
Motox allah razı olsun

greenpierre

Üye
Araçlar > İnternet Seçenekleri > Gelişmiş > Sıfırla ( Çıkan kutuda kişisel ayarları'da sıfırlayı seçin ) > Sıfırla.
Bu işlemi ben yaptım bende oldu. Bende kurcalarken buldum şimdi...
Kolay gelsin..

Kesinlikle doğru bende diğer denilen herşeyi yaptım ama ancak arkadaşın tarif ettiği şekilde çözüldü.

plaw48

Üye
çözüm ü buldum realtek i açıorsunuz Audio ı/o ya girin analog arka panel seçeneğnden hoparlör ayarlarını ''ön hoparlör çıkışı'' yapıyorsunuz tamamdır şimdi internetten ses gelicektir

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
arkadaşlar ınternetten ses gelmiyor herhangi bir klip falan izleyeceğim zaman görüntü geliyor ses gelmiyor, mozillayı yükledim orda görüntü ile birlikte ses geliyordu ama şimdi mozilladanda ses gelmiyor yardımcı olursanız sevinirim....
birde explorer 7 yi yüklemeyi denedim ama her seferinde hata veriyor xp kullanıyorum ve lisanslı olmasına rağmen neden yükleyemiyorum bir el atarsanız sevinirim teşekkürler...

Bunun tarayıcı ve Flash Player ile ilgili bir durumdur. Kullandığınız tarayıcıya göre Flash Player'lar mevcuttur. Flash Player'ınızın, eğer hasar görmüş veya silinmiş dosyaları var ise bu gibi problemler olabilir. Onun için "Adobe Flash Player'ın" son sürümünü indirin. Verdiğim linkin adım bir kısmın da İşletim Sisteminizi seçin. "Windows 7/Vista/XP/2008/2003"... Adım ikide ise Internet Explorer 10.3 ve diğer tarayıcılar için Flash Player mevcuttur. Eğer Internet Explorer kullanıyorsanız adım ikide ki, ilk baştaki Flash Player'ı indirin. Mozilla Firefox, Safari vb. tarayıcılar kullanıyorsanız, ikinci Flash Player'a tıklayarak ( şimdi indir'e ) tıklayın.

Üst Alt