öncelikle iyi forumlar . sıtede dolasıyorum. bir konuyu yenı sekmede ac dedıgımde hiç durmadan yüzlerce açılıyoragla ctrl+alt+del çekemıyorum görev yöneticisi yönetici tarafından dever dısı bırakıldı yazısı gelıyor (pcde antivirüs yok ) ne yapmam lazım virüs müdür?
büyük olasılıkla virüs var sende ama virüsün bu probleme yol açabileceğini düşünmüyorum. görev yöneticisi yönetici tarafından devre dışı olayı virüs işi, flash disklerden çoğalan bi vürüs. sen öncelikle antivirüs programı kurmalısın, yahu 1 yıllık bedava lisans veriyolar bedava kullansana onlardan birini.
Yukarıda verdiğim linklerdeki programları kurup bilgisayarında tarama yap...Ancak bunlar yetersiz kalacağı için güncel bir antivirüs programıyla tarama yapmayı ihmal etme...Sana tavsiyem Kaspersky Antivirüs programını kur , güncelle ve bilgisayarını güvenli modda açıp tam tarama yap...Kaspersky Antivirüs ü aşağıdaki linkten indirebilirsin...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Görev yöneticisi yönetici tarafından devre dışı bırakıldı uyarısını alıyorsan aşağıdaki konuya bakabilirsin...