Yardım internet kendılıgınden coğalıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
Yardım internet kendılıgınden coğalıyor
öncelikle iyi forumlar . sıtede dolasıyorum. bir konuyu yenı sekmede ac dedıgımde hiç durmadan yüzlerce açılıyor:agla:agla ctrl+alt+del çekemıyorum görev yöneticisi yönetici tarafından dever dısı bırakıldı yazısı gelıyor:( (pcde antivirüs yok ) ne yapmam lazım virüs müdür?

• Beğen
Tepkiler: Badr Hari

EroL

EroL

Emekli Yönetici
büyük olasılıkla virüs var sende ama virüsün bu probleme yol açabileceğini düşünmüyorum. görev yöneticisi yönetici tarafından devre dışı olayı virüs işi, flash disklerden çoğalan bi vürüs. sen öncelikle antivirüs programı kurmalısın, yahu 1 yıllık bedava lisans veriyolar bedava kullansana onlardan birini.

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
Ya antivürüs doLusuna berekeT aMa NedeNSu kurMak ıstemıyoruM (hele nod 32 dusmanımın basına vermesın)

facacan

facacan

Üye
Norton 2010 al derim en iyisi nortondur.Hemen hemen hepsini kullandım hiçbiri norton kadar kapsamlı değildir.En iyi Norton korur.

ısland

Üye
avast

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
Norton 2010 al derim en iyisi nortondur.Hemen hemen hepsini kullandım hiçbiri norton kadar kapsamlı değildir.En iyi Norton korur.

bnım notebook var onu aLırken orjinaL taM sürüm norton cdsi vermısLerdi bi bakıyımda eve onu yukLeyım ozaman

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici

Yukarıda verdiğim linklerdeki programları kurup bilgisayarında tarama yap...Ancak bunlar yetersiz kalacağı için güncel bir antivirüs programıyla tarama yapmayı ihmal etme...Sana tavsiyem Kaspersky Antivirüs programını kur , güncelle ve bilgisayarını güvenli modda açıp tam tarama yap...Kaspersky Antivirüs ü aşağıdaki linkten indirebilirsin...

Görev yöneticisi yönetici tarafından devre dışı bırakıldı uyarısını alıyorsan aşağıdaki konuya bakabilirsin...

http://www.maxicep.com/pc-yazilim-g...orev-yoneticisi-sorununu-duzeltme-172776.html

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
saoL ağabey.

--------------- Ekleme ---------------

saoL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt