[Yardım] Htc One X Açılma Ekranında Kalıyor Sürekli Resetliyor

Sponsorlu Bağlantılar

arkotir

Üye
    Konu Sahibi
[Yardım] Htc One X Açılma Ekranında Kalıyor Sürekli Resetliyor
Beyler yurt dışından gelme garantisiz bir htc one x aldım. Garantisiz olduğu için rootlamak istedim istedğim de oldu sağlıklı bir rootlama gerçekleştirdim. 2-3 hafta gayet güzel kullandım. Daha sonra kendi kendine reset atmaya başladı telefon. Bilassa kameraya girince. Ben de recovery moddan Data Factory/Wipe Cache yaptım. Telefonu açtım güzelce çalıştı kamerada falan reset atmıyordu artık fakat bi kaç saat sonra tekrar resetlemeye başladı kendini. Daha önceden Galaxy S kullanıyodum. Rom atmalıyım dedim ve attım. Fakat fazla araştırmadan yaptım sanırım bu işi ve Htc One X için bi ton uyumluluk sorunu varmış geç öğrendim başımı taşlara vuruyorum. Romu yükledikten sonra telefon hiç açılmamaya başladı. Hafıza kartı yuvası olmadığı için yeni rom yükleyemiyorum. Telefon öylece resetleyerek bana bakıyo.
Htc One X kullanan veya bu işten anlayan arkadaşların yardımına ihtiyacım var.
CID sürümü: HTC_621
Şimdiden Teşekkürler...

 


Şehriyar

Şehriyar

Üye
Telefonu fastboot moduna al ve bilgisayara bağla. Driverların tam olsun.
Buradan fastboot dosyalarını indir ve klasöre çıkart.
Klasörün içine gir sağ tıkla ve komut penceresi aç yazan seçeneğe tıkla.
Pencere açık kalsın. İndirdiğin rom dosyasının içindeki boot.img dosyasını fastboot klasörünün içine at.
Ardından aşağıda verdiğim kodu kopyala, komut penceresine sağ tıklayıp yapıştır.
İşlem bir iki saniye sürer zaten. Telefonu yeniden başlat. Eğer ki telefonun açılmazsa başka rom dene veya orjinal yükle.

Bu kodu kullanacaksın:

fastboot flash boot boot.img
 

arkotir

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim ustam deneyip en ksıa sürede sonucu yazacağım. Peki olmadığı taktirde indirdiğim yeni romu nasıl yükleyeceğim telefon hafızasına ulaşamıyorum, malum telefon da açılmıyor. I-9000 kullanırken "odin" den faydalanıyordum bu telefonda da benzeri bişey yapmam mümkün mü?
 
Şehriyar

Şehriyar

Üye
Recovery den mounts and storage kısmında en alttaki seçenek olması lazım ismini hatırlamıyorum pc ye takıp o kısma girersen ulaşabilirsin dosyalarına
 

arkotir

Üye
    Konu Sahibi
Telefon hafızasına ulaşmada sıkıntı yaşıyorum. :/ Bendeki rom da olmadı çözüm yolunu anladım fakat yeni rom yüklemem için telefon hafızasına ulaşmam gerekiyor.
 

arkotir

Üye
    Konu Sahibi
Telefonum hala kapalı ne yaptıysam hafızaya erşemedim bi yardım ederseniz sevinirim. Gerçekten o kadar para vermişken içim kan ağlıyor şu an...
 
Şehriyar

Şehriyar

Üye


Recovery menüden mounts and storage menüsüne gir resimdeki gibi bir ekran çıkacak orda mount USB storage yazıyor. Telefonu pc ye bağladıktan sonra buraya gir dahili hafızan gözükecek.
Eğer yoksa farklı kernel yükle.
Yine de kurtaramazsan bootloader ı tekrar kilitleyip orjinal rom yüklemen lazım.

Benim kullandığım rom bu ama senin telefon hangi ülkenin malı bilmiyorum cid numarasını öğrenmen lazım.. Onu da sadece açıkken yapabiliyorsun..
Neyse orjinal rom yüklemek için fastboot modunda başlat telefonu bilgisayardan cmd yi aç yukarda anlattığım şekilde.
fastboot oem lock
yaz enter a bas. Sonra indirdiğin romu yüklemeye başlayabilirsin
 


Üst Alt