yardım hoparlör eklicem ama nasıl olcek:???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
    Konu Sahibi
yardım hoparlör eklicem ama nasıl olcek:???
ağalar bnde creative 2+1 brde snoopy stero var bn bu snoopy nasıl eklicem :bigstar::bigstar:

• Beğen
Tepkiler: deli_oğlan

pokemon12

pokemon12

Üye
tam anlayamadım:mahcup:resim koyarsan ve açıklamanı daha iyi yaparsan yardımcı olabilirim

DeathDrain

DeathDrain

Üye
İkisini aynı anda nasıl takabilirsin bilmiyorum.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
ne yapmak itiyosun ben anlamadım sana her türlü yardım ederim ama amacını ve fotoğrafları koyman lazım

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
    Konu Sahibi
????? 2+1 bir ses sitemine 2 tane daha eklicem 4+1 yapmak istiom nasıl olcak

EroL

EroL

Emekli Yönetici
eklersin ama senin amacın ses performansını artırmak, tam tersi olur ses dahada alçalır. tavsiye etmem ben denedim bunu bende 4.1 vardı müzik setinin hoparlorlerinide takim güzel olur dedim kablolara ek yaptım. dediğim gibi oldu. ev sisteminin dandik hoparlörlerini iptal edip müzik setinin hoparlörlerini frontlara taktım ses şahane oldu. 2.1 i 4.1 yapmak iyi bi fikir değil. illahada ekleyecem ben diyosan:
creativenin ses hoparlörlerinin kablolarından biraz sıyır plastiği, snoopyleride aynı şekilde sonra + - olayına dikkat ederek bağla, bantla. creative yanabilir demedi deme

deli_oğlan

deli_oğlan

Üye
kardeşim riskli iş hiç bulaşma,haa illada yapıyım diyosan bi adet kopörler girişi çoğaltan malzemeler war ondan al ikisininde girişini bu alete tak tmmdır...:)

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
    Konu Sahibi
tırstım :D bilgilerinz için tşk edrim

Speedy

Speedy

Üye
Tırsmana gerek yok:) denicem dersen sana en kolay çözüm eğer 2 cihazda bağlantı kabloları aux ise yani kasadaki ses çıkışlarına sadece kulaklık çıkışı olan 3.5 cmlik ince uç giriyorsa 2 cihaz içinde kasanın arkasındaki ses çıkışına aşağıdaki parçayı ekleyerek 2 cihaz içinde çıkış alıp bağlantı yapabilirsin.Elektronikçilerde bulabilirsin 1-2 ytl civarı.

climate5

climate5

Üye
kabloyu kes paralel bagla :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt