yardım hafıza kartı :(

Sponsorlu Bağlantılar

kerem28yuksel

Üye
    Konu Sahibi
yardım hafıza kartı :(
beyler ben gmd alacagım :D uygulamaları hafıza kartına kurmayı dusunuyorum şimdi class 6 hafıza kartı 16 gb (20 tl) buldum fiyatı uygun ama bi kac sorum var

şimdi class 10 ile class 6 arasındaki far nedir

ve hafıza kartı oynadıgım oyunların kasma vb seylerde etkisi olurmu şimdiden :tşk:

AHKE

AHKE

Üye
32 gb varsa ondan al ilerde yetmez

The Shadow

The Shadow

Üye
class 6 yla 10 arasındaki fark yazma ve okuma hızıdır bu yüzden class 10 daha iyi ama oyunlarda kasma falan o kadar etki etmiyor daha küçük çaplı mesela daha hızlı dosya kopyalarsın :)

- - - Eklendi - - -

32 gb varsa ondan al ilerde yetmez
16 rahat yetiyor zaten hafıza kartı fazla dolmuyor anca sdswap yaparsan o da belki :)

- - - Eklendi - - -

tabii film veya müzik hastasıysan işler değişebilir :yuru

kerem28yuksel

Üye
    Konu Sahibi
tm yani oyunlarda sıkıntı yoksa sorun yok 20 tl ye buldum 20 tlye 16 gb class 6 :)

Invoke

Invoke

Üye
tm yani oyunlarda sıkıntı yoksa sorun yok 20 tl ye buldum 20 tlye 16 gb class 6 :)

Olmaz bir sıkıntı.

- - - Eklendi - - -

yeterli zaten bende de class 4 var çok büyük bir fark yok performanslarının arasında :)

Hea, benim de class4 :(
Swap alanı nedir bilmiyordum hafıza kartı alırken, şimdi olsa almam class4, gerçi şimdiki aklım olsa 512mb ramli android almazdım da neyse :D

- - - Eklendi - - -

Ama fark okuma yazma olayıdır, daha hızlı dosya atarsın, daha hızlı kopyalama işlemi yaparsın, mesela fotoğraf makinelerinde filan resim çektikten sonra class2 olsa yarım saat beklersin :D class 10 olsa tak diye geçersin, seni fazla etkilemez yani iyidir, al bence.

The Shadow

The Shadow

Üye

Olmaz bir sıkıntı.

- - - Eklendi - - -

Hea, benim de class4 :(
Swap alanı nedir bilmiyordum hafıza kartı alırken, şimdi olsa almam class4, gerçi şimdiki aklım olsa 512mb ramli android almazdım da neyse :D

- - - Eklendi - - -

Ama fark okuma yazma olayıdır, daha hızlı dosya atarsın, daha hızlı kopyalama işlemi yaparsın, mesela fotoğraf makinelerinde filan resim çektikten sonra class2 olsa yarım saat beklersin :D class 10 olsa tak diye geçersin, seni fazla etkilemez yani iyidir, al bence.
aynen ilk başta bilseydim ace 2 almazdım telefonu aldığım zaman root ne diye sorsan dik dik bakardım :ehe

kerem28yuksel

Üye
    Konu Sahibi
:tşk: arkadaşlar iyi forumlar...

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
Takipçi Satın Al

Üst Alt