arkadaşlar bende samsung tab 3 sm t210 root yapmıstım rootu kaldırdım rom yuklemedım ama aynı sorunu bende alıyorum ve pek fazla anlamıyorum ne yapmam gerekiyor tam olarak lütfen yardım edin
Hocam tüm root explorer programlarini kullandim silmeme izin vermiyor, sonra root atip tekrar yaptim gene olmadi, telefona hard reset attim açma ve ses kisma tuslarina basarak gene olmadi, freedom u yukledim uygulama ayarlarından durmaya zorladim gene olmadi, google play'i tekrar yukledim olmadi, en son telefonun ayarlar kismindan fabrika ayarlarina don seçeneğinden herşeyi sildim sonra duzeldi. General mobile discovery için geçerli bunlar afyni sorunu yasayanlar benim denediklerimi sirasiyla denesin. Yardimlariniz için tesekkur ederim
root explorer a gir system etc yap şimdi : sağ üstte gri zeminli button içinde mount R/W yazıyor ona bas - Mount R/O olacak ozaman silebilirsin kardeşim
arkadaşlar yukardaki çözümlemelerin hepsini yaptım ama malesef olmadı. ne formatla, ne hard resetle, ne root explorer ile host dosyasını silmekle ki silmeyi beceremedim. eski tarihli yedekten yükleme bile yapılmıyor şu anda. mount r o yaptım gene silmedi. başka alternatif var mı acaba
adfree veya ad away kullananlar varsa uygulamadan reklamlara izin verin düzeliyor.Host dosyasıyla alakalı bir durummuş gerçekten.
Teşekkürler.2 yıldır ilk defa başıma geldi
Beyler bisey yapmanıza gerek yok sadece root explorer indirin yannız telefonun root olması lazım aramaya gelip Hots yazıp belgeyi silerseniz sorun ortadan kalkar ;D